lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 49> |
Korisnik | ||
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Primavera vidim da sudjelujes na "hand made", e super onda cu vidjeti tvoje radove i uzivo!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Boca i sjenčenje.....prekrasno!
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Prekrasno, i boca i etui i knjiga, savršeno. Ovi motivi na pruge mi postaju tvoj zaštitini znak, baš ih dobro uklopiš sa suncokretima, super!!!!!
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
I vi meni falite....
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Anastazija ti puno toga znaš i možeš...i meni se čini da svi rade bolje od mene, ali nije baš tako...vjeruj u sebe jer u tebi ima puno ljepote i ona se vidi u tvojim radovima.
Tvoja kutija nebi bila prazna....gle samo kolikim ljudima si draga i nije jedina ljubav na svijetu ljubav muškarca...postoji milion nijansi ljubavi, a vjerujem da nas u tvom životu ima puno, prijatelja, znanaca, kojima si draga i kojima si bitna, i to je jako bitno.
![]() |
||
![]() |
||
|
i svima redom hvala do neba...na lijepim riječima za moje radove Dori i ja ponekad pomislim da samo radim prugice...moram promijeniti malo, ali znam da ću im se uvijeka vratitit. Hvala draga.
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ali svi samo šalju SMS-ove, kako ću njih u kutiju?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Kutijica je sjajna, posebno mi se sviđa kako si ukomponirala motive sa štraficama!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
|
Etui su ti prekrasni (zanima me od kojeg su materijala?)...
Mene je oborila s nogu ona boca.... točno moj stil... uh super je
![]() |
||
![]() |
||
|
Jesam strelica sam i drago mi je da si i ti.....
![]() |
||
![]() |
||
|
fala Frezija....
![]() |
||
![]() |
||
|
Eto nama još malo zime i Božića...opet ja , a kaj ja mogu kad mi je to poseban dio godine kad uživam u svemu...tipična sam strelica....
Malo sam se poigrala sa kutijicom i pustila si mašti na volju. Kućice su odignute 3d efektom , na doljnjem dijelu. Na poklopcu su odignuta vrata, škure i borić. Snjeg je rađen s 3d efektom, ali ovaj put vivinim...Prosudite sami ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Prekrasno, ne znam zašto, ali ovo me podsjeća na božićni sajam u Beču!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
na slici je slatka ko bombon..mora da je uživo još bolja nevidi se dobro 3d al kaj je je dala si si truda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
hm, idem probati hipnotizirati ovu božićnu kutiju da se nekako nađe u mojim rukama
![]() |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
prekrasna kutijica..posebno pahuljice....
![]() |
||
![]() |
||
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
|
ovo je stvarno predivno...gdje sam ja od toga..
makovi, suncokreti, ljetni motivi, pokloni...ma zakon... svaka čast...
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Kako si ti bila vrijedna! Etui za naočale,onaj brm,brm mi je mrak a zimska kutijica je preslatka.Vjerujem da je uživo još ljepša jer fotografija ne može dočarati taj 3D efekt
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
e sad si to fino uslikala..ko bog se vidi reljef..stvarno si se natrudila
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |