Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 49>
Korisnik
Poruka
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 18:11
Primavera vidim da sudjelujes na "hand made", e super onda cu vidjeti tvoje radove i uzivo! Smile 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 20:48
Boca i sjenčenje.....prekrasno!
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 21:54
Prekrasno, i boca i etui i knjiga, savršeno. Ovi motivi na pruge mi postaju tvoj zaštitini znak, baš ih dobro uklopiš sa suncokretima, super!!!!! 
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 08:20
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

fino ..ove prugice si jako dobro ukomponirala sa suncokretima..baš pašu..evo pijem kavicu na balkonu prekrasno vrijeme ,kornati ko na dlanu,hrpa brodova i razgledavam tvoje radove ..šta ćeš bolje..Hugfališ samo ti 

I vi meni falite....Wink
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 08:24
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

kod tebe opet svašta lijepog...
boca je prekrasna. super je osjenčano oko motiva. kad bi barem ja tako znala...
etui su svaki na svoj način lijepi ali ovaj bajkerski je baš ono "born to be wild"!
kutija za ljubavna pisma (kod mene bi bila prazna, ali to je sad  nebitno) - još jedna genijalna kombinacija suncokreta i prugica. 2K samo na suncokretu i anđelku - zanimljivo i jako dobro.
jako si bila vrijedna i zaslužuješ jedno veliko  smile141

Anastazija ti puno toga znaš i možeš...i meni se čini da svi rade bolje od mene, ali nije baš tako...vjeruj u sebe jer u tebi ima puno ljepote i ona se vidi u tvojim radovima.
Tvoja kutija nebi bila prazna....gle samo kolikim ljudima si draga i nije jedina ljubav na svijetu ljubav muškarca...postoji milion nijansi ljubavi, a vjerujem da nas u tvom životu ima puno, prijatelja, znanaca, kojima si draga i kojima si bitna, i to je jako bitno.Smile
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 08:26

i svima redom hvala do neba...na lijepim riječima za moje radoveSmile

Dori i ja ponekad pomislim da samo radim prugice...moram promijeniti malo, ali znam da ću im se uvijeka vratitit. Hvala draga.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 15:42
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

kod tebe opet svašta lijepog...
boca je prekrasna. super je osjenčano oko motiva. kad bi barem ja tako znala...
etui su svaki na svoj način lijepi ali ovaj bajkerski je baš ono "born to be wild"!
kutija za ljubavna pisma (kod mene bi bila prazna, ali to je sad  nebitno) - još jedna genijalna kombinacija suncokreta i prugica. 2K samo na suncokretu i anđelku - zanimljivo i jako dobro.
jako si bila vrijedna i zaslužuješ jedno veliko  smile141

Anastazija ti puno toga znaš i možeš...i meni se čini da svi rade bolje od mene, ali nije baš tako...vjeruj u sebe jer u tebi ima puno ljepote i ona se vidi u tvojim radovima.
Tvoja kutija nebi bila prazna....gle samo kolikim ljudima si draga i nije jedina ljubav na svijetu ljubav muškarca...postoji milion nijansi ljubavi, a vjerujem da nas u tvom životu ima puno, prijatelja, znanaca, kojima si draga i kojima si bitna, i to je jako bitno.Smile

ali svi samo šalju SMS-ove, kako ću njih u kutiju? LOLLOLLOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 20:17
Kutijica je sjajna, posebno mi se sviđa kako si ukomponirala motive sa štraficama! smile75 Je li moguće da si Strelica? Ja sam jedna, malo tvrdoglava... LOL
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 07:45
Etui su ti prekrasni (zanima me od kojeg su materijala?)...
Mene je oborila s nogu ona boca.... točno moj stil... uh super jesmile70
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 09:28
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Kutijica je sjajna, posebno mi se sviđa kako si ukomponirala motive sa štraficama! smile75 Je li moguće da si Strelica? Ja sam jedna, malo tvrdoglava... LOL

Jesam strelica sam i drago mi je da si i ti.....smile78Hvala Izzy...baš mi fale tvoji radovi...uživam u njima.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 09:32
fala Frezija....Heart
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 18:48
Eto nama još malo zime i Božića...opet ja , a kaj ja mogu kad mi je to poseban dio godine kad uživam u svemu...tipična sam strelica....
Malo sam se poigrala sa kutijicom i pustila si mašti na volju. Kućice su odignute 3d efektom ,  na doljnjem dijelu. Na poklopcu su odignuta vrata, škure i borić. Snjeg je rađen s 3d efektom, ali ovaj put vivinim...Prosudite sami
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:01
Prekrasno, ne znam zašto, ali ovo me podsjeća na božićni sajam u Beču!
ANĐELKA
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:26
na slici je slatka  ko bombon..mora da je uživo još bolja nevidi  se dobro 3d al kaj je je dala si si truda Clap  ..nego kaj ti prizivaš pahuljice.. pa ja sam još u ljetnom turizmu LOL i još se kupamo  
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:53
hm, idem probati hipnotizirati ovu božićnu kutiju da se nekako nađe u mojim rukama smile103 
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:18
prekrasna kutijica..posebno pahuljice....smile141
Na vrh
ana_s View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 09:01
ovo je stvarno predivno...gdje sam ja od toga..

makovi, suncokreti, ljetni motivi, pokloni...ma zakon... svaka čast...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 09:09
Kako si ti bila vrijedna! Etui za naočale,onaj brm,brm mi je mrak a zimska kutijica je preslatka.Vjerujem da je uživo još ljepša jer fotografija ne može dočarati taj 3D efekt smile78
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 18:02

Hvala ...smile202baš sam sretna da vam se sviđa...uspijela sam poslikati i taj 3d efekt ...samo sam opala u nesvjest kad sam vidjela na fotki ovu zelenu šaru...moram po naočale podhitno

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 19:46
e sad si to fino uslikala..ko bog se vidi reljef..stvarno si se natrudila
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.