Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 90> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja pogledala tvoj "ništa"ulov,dopale su mi se kamene posude za cvijeće.
![]() Odaj tajnu kad sve to stigneš?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
bigmamma ma trčim i sve se nekako stigne.. ( ne spavam popodne ali zato tumaram i po noći)
![]() ![]() ![]() ![]() freeland44 Krasne "ništa kupljeno" biljkice su me dopratile doma ...
moon okice te ne varaju draga to je tvoj omiljeni grmić a sada ga i ja imam
![]() antonija imaš pravo Antonija, puno toga još može stati ali sam počela kombinirati što je jednostavnije i zahvalnije. Ma, ne stignem sve i ne mogu sve iz više razloga... Ali ljubav prema cvijeću je velika.
![]() mali kaktus nisu to moje kamene posude, to samm vam trebala napisati, slikala sam radi ugođaja.. Nemam kako sa njom! Prekrasne su slažem se a uz more ...
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo još par sličica sa sajma u Njivicama ( nešto i nema veze sa cvijećem ali je finoooo..)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ova mi je slika kraj mora definitivno najbolja (nisu moje kamene posudice, vaze, samo sam slikala)
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobro si se naradila................lijepa reportaža tvog vrta u Njivicama....ali isto tako i sa sajma.....za oko i nepce |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joooj, ova mi je najbolja!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobar neki sajam - i ića i pića i cvića
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Ulov "ništa" ti je prva liga
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Nekoliko komada čega, baka?
Slavonskih cvjetova? Ja bih i s jednim bila zadovoljna! ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
eto ode mi vecer dok sam prosetala tvojim vrtovima! ali bilo je prelijepo
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
moon okice te ne varaju draga to je tvoj omiljeni grmić a sada ga i ja imam
![]() Prekrasna je i ljepša i veća od moje šarenolisne, moja nije bila s cvjetovima, a sigurna sam da ih ove godine neće niti imati. Nadam se da će iduće godine moje obje miljenice imati cvjetiće.
Daj reci - što ti to pratiš u stopu ove sajmove cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa ako ti nećeš na sajam, sajam cvijeća dođe k tebi, tako ti na Krk, a sajam za tobom i ti nebi bila Mira K kad sa sajma nebi donijela bar nešto prekrasno, a ako usput uloviš i neki rog (glavno da nije na glavi tm) baš se super provedeš.
Prekrasne sličice draga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Eh, danas sam tužna jer mi je iz vrta iz firme netko ( po noći) odnio ovaj prekrasan javor ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ajme Miro žao mi je, baš je bio krasan! Nažalost ima ljudi koji kradu i cvijeće i drveće, a mojoj mami su kad sam ja bila mala povadili svu ciklu iz vrta i odnijeli.
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prošle godine su tako iz mog vrta "odšetale" jagode penjačice
![]() Kamene lončanice su već pohvalili, a ja samo mogu dodati da su zbilja prelijepe! Mogu samo zamisliti kako je i lijepo i teško pred ovim prizorom! (teško jer bih se teško suzdržala da većinu ovoga ne pokupujem!)
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Mira, to je stvarno grozno, nemogu vjerovati kakvih sve ljudi ima ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pa strašno, iščupati stablo cijelo! toleriram kad neko otkine grančicu, i ja to radim, ali toliko nešto iščupati nemam riječi! taj neko je moro doći pripremljen, donijeti alat... to je bila smišljena akcija!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Bože Mira baš mi je ža,suosijećam s tobom znam kako ti je ...evo bio vikend a meni fino počupali uredno 5 grmića lavandi.osteospremume,a šta ćeš ,mislim da ti je to netko iz susjedstava siguro je bacio oko na njega jer njega baš nisam sigurna da je moga samo tako iščupat ko moje grmiće...malo ti prošetaj susjedstvom ...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Onome tko ti je ukrao stabalce će se osušiti sigurno.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |