Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 20:15
I ja pogledala tvoj "ništa"ulov,dopale su mi se kamene posude za cvijeće.Tongue
Odaj tajnu kad sve to stigneš?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 17:37
bigmamma ma trčim  i sve se nekako stigne.. ( ne spavam popodne ali zato tumaram i po noći)Wink Sada sam Triša2..LOL
Morana smile78
arim čekam te na Krku smile78
freeland44 Krasne "ništa kupljeno" biljkice su me  dopratile doma ...

moon okice te ne  varaju draga  to je tvoj  omiljeni grmić a sada ga i ja imam 

antonija imaš pravo Antonija, puno toga još može stati ali sam počela kombinirati što je jednostavnije i zahvalnije. Ma, ne stignem sve i ne mogu sve iz više razloga... Ali ljubav prema cvijeću je velika.smile78
mali kaktus nisu to moje kamene posude, to samm vam trebala napisati, slikala sam radi ugođaja.. Nemam kako sa njom! Prekrasne su slažem se a uz more ... smile78

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 17:45
Evo još par sličica sa sajma u Njivicama ( nešto i nema veze sa cvijećem ali je finoooo..)

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 17:47
Ova mi je slika kraj mora definitivno najbolja (nisu moje kamene posudice, vaze, samo sam slikala)

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 17:56

Dobro si se naradila................lijepa reportaža tvog vrta u Njivicama....ali isto tako i sa sajma.....za oko i nepceThumbs%20Up

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 17:56
Joooj, ova mi je najbolja!

http://i1209.photobucket.com/albums/cc381/mira0602/Njivice/P4301885.jpg
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 17:58
Dobar neki sajam - i ića i pića i cvića
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 18:26
LOLLOLLOLNasmijala sam se Bigi... i meni su zamirisali ovi slavonski cvjetovi...

Ulov "ništa" ti je prva ligaThumbs%20Up. A i baš lijepo da si nam pokazala sve ove sličice.... Od ovčica do ovih krasnih kamenih vaza.... Da mi je nekoliko komada....
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 18:33
Nekoliko komada čega, baka?
Slavonskih cvjetova?
Ja bih i s jednim bila zadovoljna! LOL
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 21:48
eto ode mi vecer dok sam prosetala tvojim vrtovima! ali bilo je prelijepo
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 21:54
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Ova mi je slika kraj mora definitivno najbolja (nisu moje kamene posudice, vaze, samo sam slikala)

prekrasne posude
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 21:57

moon okice te ne  varaju draga  to je tvoj  omiljeni grmić a sada ga i ja imam 

Prekrasna je i ljepša i veća od moje šarenolisne, moja nije bila s cvjetovima, a sigurna sam da ih ove godine neće niti imati. Nadam se da će iduće godine moje obje miljenice imati cvjetiće.

Daj reci - što ti to pratiš u stopu ove sajmove cvijeća smile100
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 22:12
E pa ako ti nećeš na sajam, sajam cvijeća dođe k tebi, tako ti na Krk, a sajam za tobom i ti nebi bila Mira K kad sa sajma nebi donijela bar nešto prekrasno, a ako usput uloviš i neki rog (glavno da nije na glavi tm) baš se super provedeš.
Prekrasne sličice draga.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 23:18

Eh, danas sam tužna jer mi je iz vrta iz firme netko ( po noći) odnio ovaj prekrasan javor Cry

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 23:22
Ajme Miro žao mi je, baš je bio krasan! Nažalost ima ljudi koji kradu i cvijeće i drveće, a mojoj mami su kad sam ja bila mala povadili svu ciklu iz vrta i odnijeli.smile199
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 06:15
Prošle godine su tako iz mog vrta "odšetale" jagode penjačice Cry 
Kamene lončanice su već pohvalili, a ja samo mogu dodati da su zbilja prelijepe! Mogu samo zamisliti kako je i lijepo i teško pred ovim prizorom! (teško jer bih se teško suzdržala da većinu ovoga ne pokupujem!) Shocked

Time is something you can never get back..
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 08:25

Mira, to je stvarno grozno, nemogu vjerovati kakvih sve ljudi ima  Unhappy.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 08:28
pa strašno, iščupati stablo cijelo! toleriram kad neko otkine grančicu, i ja to radim, ali toliko nešto iščupati nemam riječi! taj neko je moro doći pripremljen, donijeti alat... to je bila smišljena akcija!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 08:39
Bože Mira baš mi je ža,suosijećam s tobom znam kako ti je ...evo bio vikend a meni fino počupali uredno 5 grmića lavandi.osteospremume,a šta ćeš ,mislim da ti je to netko iz susjedstava siguro je bacio oko na njega jer njega baš nisam sigurna da je moga samo tako iščupat ko moje grmiće...malo ti prošetaj susjedstvom ...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 08:52
Onome tko ti je ukrao stabalce  će se osušiti sigurno.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.