Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Korisnik | |||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
LIjepe slikice.............posebice sa mojim omiljenim oleandrima!
Lantana stablašica je kao moja, ja ju ima od lani i jako sam zadovoljna s njom! Cvjeta cijelo ljeto! Znam ivna da će tvoja biti isto tako lijepa ali za nas koje smo nestrpljive dobre su ove kupljene!
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
||
Dada jako su ti efektni detalji tvoga cvijeća u kombinaciji sa plavim nebom i makro detalji. Krumpirko ti je lijepo stablo sa puno cvijetova, čime ga nadohranjuješ?Moj krompirko je prilično bujan ali ni izdaleka ne cvjeta kao tvoj.....
![]() |
|||
sutra je novi dan
|
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baš bi mogla malo češće popuniti svoj vrt ovdje ovako lijepim slikama!
![]() |
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Dado prekrasne slikice, sada biram krumpirka, jer je predivan, ali i rudbekije s nebom u pozadini - fantastično.
|
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
||
Imaš zaista lijep vrt sa puno prekrasnog cvijeća, a posebno mi se sviđaju stazice.
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Hej Trišica moja, baš mi je drago da ti se sviđa!
Svakih par dana ga prihranjujem preko lišća, a jednom tjedno mu stavim gnojiva u vodu s kojom zalijevam...Stvarno je zahvalna biljka...prezadovoljna sam!
ivna, lantanu sam neki dan dobila na poklon, kupljena je u OBI-ju na sniženju...imala sam prije par godina veliku lantanu (oko 150 cm), ali mi nije preživjela zimu (-20 joj je bilo previše...naravno, ona je bila u garaži, ali ni tamo nije bilo toplo) Budi strpljiva, sve to jako brzo raste, vidjet ćeš... Cimicifuga, baka, gioiaa, bergenija, drago mi je da vam se sviđa... |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Teško žabu u vodu natjerati... ![]() ![]() ![]() Prva dva cvijeta na tekomi, od kad sam ju posadila, prije tri godine...nije nešto, ali sam sretna! ![]() Ovo mi je poslala kat.rea, ako se ne varam...ili netko drugi, sorry, nisam sigurna, ali je jako lijepo ![]() Danas sam fotkala leptire... ![]() ![]() I dok sam čekala novog leptira, okrenem se i vidim ovo...ali dobro je ispala slika, morate priznati... ![]() ![]() |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
||
Krumpirko, lantane ,... sve što ja volim
![]() |
|||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
priznajem ,slike su i te kako dobro ispale
![]() Dado jel mislis na zjevalicu?ima divnu boju ![]() |
|||
![]() |
|||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
Prelijepa lantana, pa još ovaj ukras!!!!
![]() |
|||
Time is something you can never get back..
|
|||
![]() |
|||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
||
Dado, što su ti dobre slike ! I cvijeće ! I muhe
![]() |
|||
![]() |
|||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
||
Rascvjetani slak i slike leptira su me oduševile
![]() |
|||
![]() |
|||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
||
![]() |
|||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
||
Prelijepo je u tvom vrtu Dada
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
||
Draga dada, pozdravlja te tvoja slavonka, često sam u posjeti tvom vrtu pa evo da ti se javim, slikice su ti super, to si sigurno nabavila novi fotić, dio tvog neba me jako razveselio jer si me vratila u moju ne tako davnu prošlost, ja sam rođena u Starom Topolju. a u Brod išla u srednju, u stvari u Bos.Brod jer moja škola tada (davno) još nije bila kod nas. Ah kakvo korzo je Brod tada imao, zagrebačka špica na Cvjetnom nebi mu bila ravna, sve se tamo događalo, đir od hotela do Save i svi viđeni. Nemoj posustajati sa fotkicama jer ti je vrt prekrasan. Sve te cvjetne vrste u njemu vrijedi podijeliti sa nama.
|
|||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
ja sam opet Dado uzivala u tvojim starim slikama,i cekam da postavis nove
![]() |
|||
![]() |
|||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
||
Što se one lijepe zjevalice tiče, nisam donator jer ju ni ja nemam, nažalost
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
||
da se ne ponavljam fotke krasne,cviječe krasno ama sve naj,naj
![]() |
|||
![]() |
|||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
||
eh svašta fotić slučajno vidi
![]() ![]() lantana stablašica je predivna, ja se tek spremam poigrati sa jednom |
|||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
O Dado, ti kažeš da si kampanjac, pa onda u "moru" vrtova mi se omaknulo i nisam dugo kod tebe ni povirila.
Slike sleptirima su krasne a ona s muhama!
![]() ![]() ![]() Inače ti je vrt lijep, uredan, zelen, ogradica, cvijeće i kraljica Rea!
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |