Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 349350351352353 381> |
Korisnik | |
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Eto te sad na Fiki! Pa mi svi i sanjamo kako bi već nešto sijali i sadili..Ne bi mi uopće bilo teško odmah nešto saditi i sijati ispočetka čim prođe jedna sezona , da se odmah nastavi druga...Bolje i to, nego glupo lopatanje snijega, kakve koristi što se nateglim snijega ko magare, što ga moram seliti s jednog mjesta na drugo.....Glup posao zar ne? Umoriš se ko pas,a nikakve koristi od takva posla...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Volim snijeg,ali jedva čekam proljeće,Sjetvu !
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Večer Admine! Baš lijepo što ste svratili malo i ovdje. Ma kod mene i nema neke štete, osim što se bojim ako ovako nastavi da mi neće strgati plastenik, jer kod nas se nikad ne zna iz kojeg smjera će okrenuti vjetar. Danas je izgleda bio početak ludog vremena, mećava sad iz jednog, sad iz drugog smjera....ma ko hotel promaja, baš zbog toga ne volim ni zimu, ni snijeg...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zasada nema većih šteta, gazda!
Nekoliko polomljenih grana u voćnjaku, ali nije strašno. Samo da ne nastavi ovako... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
viz.i ja jedva cekam proljece da hoce brzo proletiti i januar odma lakse znas blizi se kraj zimi.
monstera haha koliko *volis*zimu izgleda samo nam Fiki ljubi zimu |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dobro vece admine,jos pitate kako da nema!? ne mozemo da sijemo kud ce nam veca steta
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ima li kakve štete u vašim vrtovima od snijega
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ima mi zsto biti drag!!
![]() ![]() lijepo sunce i toplota ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tebi Fiki drago,a mi curke u muci sa snijegom.ti ko namjerno sjedas nam na muku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ahaa,i kod mene pada snijeggg! <3 Jupiiii 20 cm do sada,a pada joššš
|
|
![]() |
|
i kod nas prava snijezna mecava prelijepo za oko,ali i depra tek ej zima pocela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i ja zapala u snježnoj mećavi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
..heej ljudovi, di ste, jel i vas snježna mečava okovala ko mene!mm jedva izveo oesicu da obavi radnje jel'te..koma, a vjetar puše da je sve bijelo i nevidi se metar ispred sebe..ne pamtiv ovakovo vrijeme u gradu, ovo je ko u kanadskim šumama
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 349350351352353 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |