OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 352353354355356 374> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima puno o genima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bravo za vrt tvoje mame ,naši roditelji do zadnjeg dana su manje vise u vrtu,moja mama je otisla pogledat cvijece i vratila se legla i otišla u vječnost....tj pala u komu ...zadnje sto je vidla je bilo cvijece...
tvoje hortenzije su zaista fenomenalne,bas su prave kraljice |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Auuuuu, ova bijela hortenzija, nestvarno !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Bravo za mamu!!!!!! I moja mama ima 81 godinu i njeguje cvijeće pa ga nosi svaki tjedan tati na zadnje počivalište. Svaka čast maammaaaa!!!!!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve je prekrasno, hortenzije su veličanstvene! Ali me ipak najviše oduševila baka (mama). Molim te prenesi joj najtoplije pozdrave!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hortenzije su trenutno kraljice u tvom divnom vrtu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vrt ti je krasan i bujan, ma najbolje rečeno raskošan.
![]() Bravo za tvoju mamu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opet sam zavirila k tebi, draga moja Otok, i nauživala se ljepote!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uvijek se uvalim u neke poslove koji mi baš ne trebaju, ali neda mi vrag mira.
Iznad moje kuće pa do glavne ceste je jedan prilično velik neuređen prostor. Nije moj, pa se ne usudim previše intervenirati. Tu smo davno prije utabali jednu stazicu kojom možemo doći do ceste. Evo kako je taj prostor izgledao ![]() ![]() ![]() ![]() Nešto malo od predviđenih radova smo napravili Posadili smo dvije masline (za treću još treba iskopati rupu) ![]() Pokosili smo sa jednog dijela travu, a dečki se bave nekim niskim zidićima ![]() A ja se bavim ovom drugom stranom, koja je prema našem vrtu. Kako tu ne raste baš samo trava, nego i neke druge samonikle biljke (smilje, koromač) bilo mi je žao njih počupati, pa sam ih ostavila. Uspjela sam u kamenju iskopati još nekoliko rupa u koje sam posadila ružmarin, smilje, cinerariu, helychrisum, čuvarkuće. Svi koji imaju vrtove u primorju znaju kako je to kad se iskopa rupa - ima bar tri kante kamenja. Pa gdje s tim kamenjem? I tako je nastala ova kamenita staza, široka oko pola metra i (za sada) dužine oko 10 metara. Radovi su trenutno obustavljeni dok traju ove velike vrućine, a nemam trenutno ni biljaka koje bi tu posadila. A onda - nastavak, još jedno 15 metara. Ovo bi moglo biti trajnije rješenje, jer je ispod kamenja folija, tako da ne bi trebala rasti trava. A nadam se i da će posađeno rasti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Zaustavi se vjetre!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti nemaš mira kao i naše Free,i kad nema posla ona ga nađe
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A kad ga ne nađem, onda ga sanjam !! Je moj vrt OK, kad ga gledaš izdaleka, ali ja u svakom trenutku mogu napuniti dvoje tačke za opljevljenim i ocvalim djelovima !!
Otok, ti nisi kao ja, ti si još gora !! Ali zato ti skidam kapu za uređenu stazicu !! Jako, jako će se vlasnici iznenaditi kada nađu ovako uređen teren !! Dobro da si još skupila ekipu za pomoć !! To je najteži dio, objasniti nekome zašto i kako to baš sada treba napraviti i još tako i tako a ne onako !! Dok sve objasniš ekipi, pola posla bi već napravila sama !! Vidim da me se spominjalo, pa sam morala upasti a sada idem u miru pogledam hortenzije tvoje mame !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma vlasnik je grad i tu bi trebao biti zeleni pojas, ali ja ga baš ne zamišljam takvim kakav je bio.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
eto šta je vrijedna žena, obrađuje i gradsko a kod mene ima puno onih koji i za svoje ne mare
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dugo, dugo vremena sam imala tihu želju prošetati Lantaninom stazicom, i želja mi se ostvarila, zahvaljujući 051 ekipi !! Sada mi se rađa nova želja, prošetati ovom krasnom stazicom, oko krasnih kamenjara, ispod ovih starih borova !! Tko zna, možda još jednom bude vrijeme da se i ova moja želja ispuni !! Lijepi pozdrav ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
OTOK, koliko ti je Dženi stara, ja ju imam ali nije cvala.
Da, tvoj kamenjar mi je jedan od najljepših što sam vidjela, opušteno i prirodno. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Neumorna si, a ono što je još važnije - sve što dotakneš pretvaraš u pravi estetski doživljaj
![]() |
|
![]() |
|
Jako me je iznenadila kad je procvala. Nisam očekivala cvijet. Prve dvije godine nije cvala. |
|
Lošinj
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 352353354355356 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |