Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 354355356357358 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 12:02
Razumijem,jer mi mame imamo i u zimu obaveze sa djeocm,vodnaja po vrticu i to pa kod nas uvijek aktivnosti i bez sijanja znas.neka su moji enzimi spremni za sijanje ima jos vremena.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 12:03
 Hahahhahaha, eto nje sad se duri, ko Durica! smile156

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 13:07
Monstera i meni je dosta zime jedva čekam proljeće,znam da će biti posla ismile46ali ove zime mi je puna kapasmile101
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 14:35
I ja jedva čekam proljeće smile202, posla uvijek imam, ali oko biljaka - to me smiruje. Kako ja kažem, sve dok je hobi, dobro je. Kad bih baš nešto oko toga morala, jer netko drugi hoće, to bi bila muka i obaveza Confused, a ne uživancija. 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 15:11

Znate li što je ovo, koja biljčica?  Zove se Kaka beak ili Cliantus ( u prijevodu papagajev kljun ili nosi još i naziv jastogova kandža... ) 

Moram priznati da sam baš Happy! smile188 Jer  od tri sjemenke koje su poklon jedne meni drage forumašice,  dvije su se uspjele probuditi...EmbarrassedHeart

Evo ga još malo.....EmbarrassedHeart   Ova biljka ima i bijelu i krem varijantu cvijeta..

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 15:27
smile141čestitam prelijep cvijet 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 15:33
 Drvo Medy, ovo je drvo....grm, ovisi kako ga se uzgoji...Smile No u našim uvjetima, nije za vanjski uzgoj...tako da može ići samo kao malo stabalce koje se preko zime mora spremati unutra..

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 15:36
smile96kada sam poslala poruku skontala sam da sam pogriješila ali i nisam pa ipak cvjeta i to prelijeposmile156
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 16:55
Drage moje, danas sam stigla umorna kao pas i nemam atom snage rucak pravit, tako da ce dragi posegnut za friziderom jer od mene nema nista.
Mons, prelijepo drvce! Tebi milina, imas kucu i dvoriste da redas do mile volje. Uzivaj! Kod mene po stanu mjesta ponestaje za moje ljubimce Ermm
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 18:29
Prekrasno drvce smile71
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 19:45
može li se sada ožiliti reznica hortenzije ili pak u jesen
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 20:02
Našla sam podatak da je najbolje vrijeme za to ljeto, srpanj i kolovoz no ne mogu ti savjetovati iz vlastitog iskustva...

Za sutra najavljuju snijeg... smile180
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 20:31
smile117
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 20:54
Originalno poslano od člana medy medy napisao:

može li se sada ožiliti reznica hortenzije ili pak u jesen

Ja bi rekla da je jesen najbolja za ožiljavanje bilo kakvih reznica.....Smile

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 21:25
Originalno poslano od člana medy medy napisao:

smile117
 Eh, da je barem tako! Biti će jedan dan bljuzge i u nedjelju će se već topiti... nije zima što je nekada bila, na žalost...
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 22:08
Moji klinci se nisu ni smile153 ove zime a kako sam i ja ostala željna toga ponekad iskoristim priliku pa ono kao čuvam ih sankam se i ja sa njima smile197
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 22:12
Dobro vam vece i laku noc nema od mene nista od silnog umora.smile100Monstera cvijet ce ti biti kraljevski kad naraste.Wink

Seneka
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 22:24
Originalno poslano od člana Pustolovka Pustolovka napisao:

Dobro vam vece i laku noc nema od mene nista od silnog umora.smile100Monstera cvijet ce ti biti kraljevski kad naraste.Wink

smile60 mene je ispravila pa evo i ja ću tebe to je drvo ili grm....smile96
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 22:26
JOJ, LJUDI, zar je moguce da se radujete snijegu??? Ne mogu da vjerujem. Zar vam nije dosta? Ja jedva cekam da grane svjetlo s neba, bas nisam meteoropata ali sivila je mjesecima dosta.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2014 u 21:34
Kod nas isto nije bilo nekog snijega,tako da ga nisam sita,a iako sam zeljna rada po basti,mogu reci sta mi fali i ovako jos sjediti.Approve

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 354355356357358 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,109 sekundi.