Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 354355356357358 381> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Razumijem,jer mi mame imamo i u zimu obaveze sa djeocm,vodnaja po vrticu i to pa kod nas uvijek aktivnosti i bez sijanja znas.neka su moji enzimi spremni za sijanje ima jos vremena.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hahahhahaha, eto nje sad se duri, ko Durica! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Monstera i meni je dosta zime jedva čekam proljeće,znam da će biti posla i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja jedva čekam proljeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Znate li što je ovo, koja biljčica? Zove se Kaka beak ili Cliantus ( u prijevodu papagajev kljun ili nosi još i naziv jastogova kandža... ) Moram priznati da sam baš Happy! ![]() ![]() ![]() Evo ga još malo..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() |
|
![]() |
|
Drvo Medy, ovo je drvo....grm, ovisi kako ga se uzgoji... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Drage moje, danas sam stigla umorna kao pas i nemam atom snage rucak pravit, tako da ce dragi posegnut za friziderom jer od mene nema nista.
Mons, prelijepo drvce! Tebi milina, imas kucu i dvoriste da redas do mile volje. Uzivaj! Kod mene po stanu mjesta ponestaje za moje ljubimce ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prekrasno drvce
![]() |
|
![]() |
|
može li se sada ožiliti reznica hortenzije ili pak u jesen
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Našla sam podatak da je najbolje vrijeme za to ljeto, srpanj i kolovoz no ne mogu ti savjetovati iz vlastitog iskustva...
Za sutra najavljuju snijeg...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja bi rekla da je jesen najbolja za ožiljavanje bilo kakvih reznica..... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
|
![]() |
|
Moji klinci se nisu ni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dobro vam vece i laku noc nema od mene nista od silnog umora.
![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
JOJ, LJUDI, zar je moguce da se radujete snijegu??? Ne mogu da vjerujem. Zar vam nije dosta? Ja jedva cekam da grane svjetlo s neba, bas nisam meteoropata ali sivila je mjesecima dosta.
|
|
![]() |
|
Kod nas isto nije bilo nekog snijega,tako da ga nisam sita,a iako sam zeljna rada po basti,mogu reci sta mi fali i ovako jos sjediti.
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 354355356357358 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |