Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 84> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
isuse Moon, pa zar je toliko malecka još uvijek ? Slatka je ovako malena i s tim cvijetićima. Moja je već ocvala , bila je prekrivena cvijetovima, koje sam sad odrezala.
Inače ja ju imam već sigurno 5-6 godina , i ona zaista sporo raste, tj ne širi se puno. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Krasne,krasne,
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
naprotiv, rekla bih da je dosta narasla - pa rasla je iz jednog kupića, trebala prvo ukorijeniti se, a vidi koliko je sad ima, je mala, ali koliko sam vidjela na internetu o njoj, ne raste baš brzo i ovako je sićušna - no baš je nježna i slatka i ...ma vidi ju - cvjetiće ima
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo draga... fotka da vidiš kolika je moja sad kada je orezana..
![]() inače ju ne orezujem tako rano, nego sam to napravila da ju mogu bolje tretirati pošto sam imala invaziju bijelih mušica ljetos... pa je nadrapala |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
baš je slatka, tako nježna i malecka
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Crassula ovata hummels sunset |
|
![]() |
|
krasno izgleda
|
|
![]() |
|
e takvu ja imam miću miću, kak bi dalmoši rekli... Predivna je tvoja camellia ... bogme ima moja da se ugleda na tvoju i naraste mi tako lijepa
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Jako volim ovu biljku,tako mi gotivno izgleda.Camellia i tvoja extra izgleda,koja boja.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Puno bebača imamo:
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ohohooo Glikica...prepredivan primjerak
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Glikice ovo je zaista divno
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moon ovakvu crassulu imam i ja ,od belice vec mjesec dana mi je krcata cvjetovima ,i nemogu rec da mi sporo raste ,ima je vec dosta ,mozda mi se cini zbog cvjetova al zaista je popunila teglu ..u stvari meni crassule jako brzo rastu,ja sam proljetos svoje jako bila prorijedila ,otkini jedan pelcer pa drugi paaaa.... uglavnom bile su mi posteno očerupane ,evo sad su opet izrasle i predivne su mi..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Glikica...krasna je
Kamenjar...baš nas je belica krasno darivala
|
|
![]() |
|
Glikica - prelijepa je buddha's temple.
![]() Kamenjar- čini ti se da je velika zbog cvijetova, jer zaista kad cvate sva se prekrije cvijetovima. Ja sam moju orezala i sad ponovo cvate... baš nju briga što zima ide... A što se tiče čerupanja... ma tako i ja čerupam, pa naraste opet.. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala curke na pohvalama za mog Budu, ako Bog da da preživi, iduće godine će biti pelcera, morat ću jedan dio skinuti sa matične biljke.
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uživo je još ljepši!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Hvala Dijana. Bebice lijepo napreduju, biljkica je na sigurnom , svijetlom i blago toplom prostoru.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |