natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tina , malo sam u gužvi ovih dana...sina sam ipak ostavila kod bake u bj, a onda je zakoniti tražio malo pažnje samo za sebe, pa sam i ja tražila malo slobodnog vremena za sebe, vožnja motorem i pokoji rock koncert...
pa mi je onda došlo i ljeto 35. pa sam malo slavila i tulumarila.... a kako nisam za to vrijeme ništa radila, ostala je za pokazati jedna kutijica iz serije radova kod mame u bjelovaru, za vrijeme GO-a napominjem još jednom, biserno plave glave sam zaboravila digitalac, pa sam slikala mobitelom koji nije odveć dobro prikazao... al, što je tu je pogled sa fronta... ![]() pogled na poklopac... ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala primavera...iako, sljedeći puta na ovu salveticu nikako neću stavljati 2K, već sotile... naposlijetku mi malo pregrubo djeluje 2K na ovaj motiv, sotile bi puno ljepše sjeo, nježnije, i baš bi onda bila puno romantičnija...
i primjetila sam kasnije da mi je bolje da iskomada radim preko cijele kutijice, da ne radim prvo poklopac,pa dno, ili obratno, jer je došlo do razilaženje motiva, ljepša mi je kada se onako, motiv prelijeva od vrha prema dnu... ali kako kažu ljudi... na greškama se uči... a ja sam definitivno jedna od onih koja mora prvo nešto preturiti sam apreko prstiju pa se uvjeriti jel to tako valja ili ne valja... |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ova kutijica je predivna...stvarno nešto posebno
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lijepo, lijepo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
i kod tebe sam u zaostacima
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Predivna kutija, savršene pukotine!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vidim da ti je koristio GO kod mame. prekrasne radove si napravila!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga, samo sam na brzinu pogledala i opet vidim prelijepe stvari, nemam puno vremena, sada kad budem na GO ću na tanane guštat tvoje radove.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Mislim da je krasna kutijica,motiv je divan i tko god ga upotrijebi i na bilo koji način,uvijek uspije.Još kad netko ima "žicu" kao ti,dogodi se preslatka stvar
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nato sve mi je kod tebe prekrasno,pa naravno i ove kutijice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jako jako mi se sviđaju tvoje kutijice. Jako baš. A za rođendan oprosti...nije me bilo. Sve najbolje ti želim
|
|
![]() |
|
ovih dana sam bila malo u gužvi sa vremenom, ali sam uspjela ukrasti malo vremena i za decoupage,....
završila sam ogledalce za jendu malenu djevojčicu od godinu i pol dana ![]() igra 3D efektima na različite načine ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Preslatko je,preprepreslatko!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je medeno ogledalce
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
preslatko,prvao dječije ogledalce
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Ajme, što je slatko draga Nataša, preslatko, preslatko za malu Saru
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
ogledalo je stvarno preslatko...a tek ime na ogledalu(tak se bude zvala moja curica,ak ju bum kad imala)
![]() |
|
![]() |
|
slova su print, plošno postavljen, a gore je stavljen 3D medij...ona tekućina koja bude mliječno bijela a kada se posuiši, postaje prozirna |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nato ne mogu ti opisat koliko mi se sviđa ogledalce,predivno,preslatko..majstorica si prava,na sve mislis,do detalja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |