Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 125> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ne znam šta bi izdvojila od ove ljepote.
![]() Koliko je trebalo da ti procvjetaju irisi iz sjemena?
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lilie
Cvijetaju treće godine nakon sijanja. |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Biljke,vrt,fotke,za past u nesvijest!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ajme majko voljela bih se izgubiti u ovom carstvu ,aaaaaaaa perunike ma nemam rijeci
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Odmorih dušu uz tvoje cvijeće.
Ruža... ali perunike su mi posebno prekrasne. I imaju prostor za širenje.... predivno!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo je zaista prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pa, koliko samo vrsta perunika imaš!?
I to jedan ljepša od druge! Savršeno!
Moj naklon!
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Mislim da ću morati prestati posjećivati ovu temu zato što su ove perunike previše za mene.....
![]() ![]() ![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fantastično, kakvi irisi-neke nisam nikad vidjela, ali i ostalo me naprosto očaralo.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
perunike famozne ne mogu odgonetnuti što je ono nisko crveno na trećoj slici odzdola...ima sivo lišće, da ni to neka niska rumenka??
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivan vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |