|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 43> |
Korisnik | |
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
Svaka čast stigla sam do kraja,prekrasno cvijeće imaš.Onaj inkubator me zanima. Zar nije prejako svjetlo i toplina.Izvrsno je napravljeno. Možeš li malo pojasniti.Možda bi mi tako bilo bolje za sijanje močvaraca.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Baš mi je drago što si prošetala mojom đunglom. Mislim da ti se ne isplati samo za močvarce raditi klijalište. - policu sam najprije sa svih strana "ogradila" s kartonom od kutija iz dučana ( malo mjerenja i rezanja ako je potrebno ), "strop police je bez kartona - onda sam obljepila alu-foliju ( za jače svjetlo i toplinu ) - otišla u bauha.. i kupila lampe za cvijeće ( na žalost morala sam kupiti i obične jer nemaju samo postolje ) - pričvrtsila za "strop" - stavila karton i obljepila alu-folijom za "vrata" ( prednji dio ) - napravila par rupa, uvukla špagu ( za otvaranje, držanje... ) - obična kupovna zemlja pomiješana s perlitom ( kupila u bauhau.. ), posijala, pošpricala.... - i to je to, zvuči malo komplicirana ali je zapravo jako jednostavno Temperatura nije velika, čak mi se čini da je preniska. Lampe sam uključivala na večer tako da su preko noči bile upaljene, ( jeftinija struja ![]() Kad sam primjetila plijesan posipala sam s cimetom. Samo treba paziti na vlažnost zemlje, bolje manje nego spašavati sjeme. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
Hvala ti,imam takvu policu i lampu,a kada sam vidjela kod tebe mislila sam da je temperatura prevelika.Neću močvarce,probala bi sijati sjemenke ljetnica.Imam puno godina a malo iskustva.Sada sam u mirovini i moja životna želja je bila da se bavim cvijećem,a nikada nisam imala vremena,uz tri sina i muža možeš zamisliti kako je bilo ....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
dugo već nisam bila u tvom vrtu suncee i super mi je vidjeti jedan dio vrta kroz različita godišnja doba, super si se sjetila prikazati to tako
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() |
Zaboravila sam pitati,što je s hypertufom,jesi odustala?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
A, joj, ja bi sve htjela napraviti i probati, sa svačim se baviti ali mi je dan prekratak.
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
Krenuh ja od poslednje stranice,natenane i polako da te ne probudim u ove sitnije sate ![]() ![]() Sređivala si svoje carstvo mic po mic i divno si ga uredila ![]() Posebno mi zapela za oko ova srebrnkasta lepojka što visi na stepenicama...šta je to? Jako mi se svidela i ona ruža stablašica pri dnu okružena,mislim,belim šlajerom...a prolećne lepotice,lale,narcisi,krokusi,zumbuli...nemam reči-savršeni su! Ovde ću ove godine svraćati sa velikim zadovoljstvom ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
A i primjetila sam nemaš krtica,što si radila pa ih nema..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Baš sam nepristojna, imam nove šetaće a ja ih nisam ni pozdravila!
Srdačna dobrodošlica svima! Betty Boop, ovo sivo što visi ti je silver, silber... svako ga drugačije zove. Vrlo dekorativan puzavac, nije zahtjevan, jako brzo raste. OSica, ma ima krtica svugdje okolo, na njivi, na travnjacima ih je najviše, ali se oko kuće nekako ne zadržavaju- može biti da im smeta naše stalno kretanje po stazama, vrtu, travi, ili pak košnja svaki tjedan. A tu su i 3 mačke i jedan pesonja... Uh, valjda ih neću sad zazvati na gredice sa cvijećem. ![]() Nekako sam sva nikakva, volim snijeg jer je sve tako lijepo čisto, ali mi ga je već polako dosta, a već najavljuju novi. Mislim da se ove ogromne hrpetine od odmetavanja neće otopiti do kolovoza- a tko će onda po paklenoj vrućini razgrtati snijeg. ![]() ![]() Puno se poletnije i bolje osjećam kad sija sunce, pa makar bilo i zubato. Prstići me već svrbe, zemlja je pripremljena, klijalište isto... Kad ću imati malo više volje onda ću vas opet malo udaviti sa slikama koje još nisam stavila. A da samo znate kakve sve planove imam ove godine- moram konačno i napokon srediti gredice sa cvijećem, svaku biljčicu izvaditi i staviti na njeno stalno mjesto. Napraviti nove gredice, jedan ogroman kamenjar, premjestiti povrtnjak, tu je još u planu malo jezerce- fontana, puteljci... svašta nešta. Od adaptacije kuće sve je kao đungla, samo sam sadila bilo kuda - samo da ne ostanem bez biljaka. Svima jedan veliki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
Ajede volju na sunce i podari nove sličice
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
Sunceee, pa ti ne možeš biti bez volje...
Hajde, zasjaj nam malo! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
- ovu gredicu moram ovo ljeto srediti kak spada
- glicinija se uplašila da će otići u vječna lovišta ( zaprijetila sam joj ) te je prošlo ljeto narasla ko luda, ima tu još i perunika, niskih turskih karanfila ( neki se ponašaju kao trajnice a neki su se posušili pa sam morala ponovo sijati ), proljetne lukovice... mala đunglica |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |