Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bucka, ovo što vidiš je tek početak!
puno biljaka je tek provirilo,ali rastu tako brzo kao nikada do sada. ne mogu vjerovati kolikom brzinom se stvaraju pupoljci i otvaraju cvjetovi. zemlja je puna vlage a sunce je prejako. mnogim biljkama zbog jakog sunca brzo venu cvjetovi. presličice,tulipani a i vanhoutei suručica su jako brzo prošli. pitala si me koiko cvjeta prunifolia. kao što sam već napisala, to ovisi o jačini sunca. inače, na takvo pitanje mi je teško odgovoriti. to je jedino što ne pratim u vrtu. cvjetanje biljaka me veseli i dužina cvjetanja mi nije bitna jer stalno dolazi nešto drugo što mi svojom ljepotom odvlači pažnju. primjetim jedino ako nešto zbog vremenskih uslova prebrzo prođe. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
![]() |
|
posebno lijepe u noći su biljke bijelih cvjetova koje kao da svjetle. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dragi su mi i ranojutarnji šetači.
dijana agava Toni vrt je u jutro najsvježij, malo pospan ali najljepši. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PUSTOLOV, dobro mi došla i drago mi je ako možeš naučiti nešto iz ovoga što pišem. ![]() |
|
![]() |
|
Sajam u Vukovaru 26.-28. travnja
![]() ![]() ![]() ![]() Midi perunika ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sta reci za ovu ljepotu ..rado sam tu ,gotovo uvjek ,gledam,ucim ,pratim te
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno!!!
kako je bilo na sajmu! nadam se da si zadovoljna. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kamenjar,
drago mi je! |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Kao i Kamenjar, i ja gledam i učim!
Prekrasno je! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
hvala za komentar. prvo bih htjela napisati nekoliko riječi o mojem sudjelovanju na sajmu. od sajmova idem samo na vukovarski. prvi puta sam bila prije 4 god. ja i Janko Čordaš smo zajedno na jednom štandu. pomažemo mu kod prijevoza i utovara kaktusa. ja nisam veliki proizvođač i uzgajanje cvijeća nije moja profesija. nemam plastenik niti uvjete za proizvodnju. imam mali vrt i moram biljke obuzdavati da se ne šire, da ih ne bih bacila ja svaku posadim u posudu i one koje prežive zimu nosim na sajam. puno ljudi kod mene kupuje jer imam veliki izbor trajnica ali malu količinu. mogu reći da takav izbor nema niti jedan veliki prizvođač. moj i Čordašov štand im je zanimljiv jer imamo svašta- kaktusa,sukulenata, trajnica, začinskog bilja, grmova, sjemenja, lukovica, suhog cvijeća, trajnica golog korjena... ove godine je sajam bio najlošiji do sada. broj posjetitelja se prepolovio a tako i prodaja. Čordaš i ja smo zadovoljni. |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Boja ranunculusa mi je čarobna. Je li zasađen ove godine ili je već udomaćen u tvom prelijepom cvjetnjaku. Ja ga već nekoliko godina svakog proljeća kupim na tržnici ali mi traje samo dok cvjeta, nakon toga nestane i više nikada ne iznikne. Da li možda zbog toga što je iz sjemena, a ne iz lukovice ili gomolja. Kako je bilo na sajmu u Vukovaru. Je li bilo izlagača. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
hvala ti na posjeti. drago mi je da učiš i radujem se svakom novom vrtu koji će biti lijep ako postoji znanje ali najljepši će biti ako je posađen s ljubavlju! ![]() |
|
![]() |
|
bucka,
ranunkulus koji kupiš na tržnici je drugačiji od ovoga u mojem vrtu. ne znam puno o njemu jer sam ga dobila od jedne moje drage cvjetne prijateljice-"ovisnice", tako da nije ni osjetio da je promjenio dom. ![]() na sajmu je bilo najviše jednogodišnjeg cvijeća. sa trajnicama su opet bili ljudi koji imaju zanimljivih biljaka ali većini ne znaju ime!?! opet sam kupila nešto -šta nemam pojma,po listu sam vidjela da ju nemam. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
eh, kad cu ja stici do tebe.....sve je divno kao i uvijek
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Mona,
stići ćeš kada vrt bude najljepši! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Drago mi je da ste ti i g.Čordaš otišli zadovoljni sa sajma,a lijepo je prošetati po tvom vrtu sad kad je ispunjen lijepim bojama!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno je u tvom vrtu, prava ekspozija boja.
![]() I ja bi rađe kupila cvijet od tebe, iz domaćeg uzgoja, nego iz plasteničkog uzgoja. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ja i Čordaš smo među prvim izlagačima na ovom sajmu. i kako se kaže-kupca je lako steći ali teško zadržati. nama se ljudi vračaju i redovito kupuju. još nitko nije rekao da je nešto uginulo ili da je prodano pod krivim imenom ili bojom. Janko je na sajmu prije godinu dana kupio kaktuse od jednog poznatog uzgajivača, naravno koje nije imao i kaže da su mu svi uginuli. njegov savjet je da kaktusima, koje kupite iz uvoza, odmah operete korjen i promjenite zemlju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |