Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 360361362363364 381> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bozeeee!! ja pojedo sve to troje nabrojano,a ni makac od 60 nece.kad je moj metabolizamko eustahio brzic
![]() ![]() valjda ce usporiti kad uskoro izadjem iz tridesetih.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ja se ne bojim reci koliko kila imam, a ne vidim ni razloga. Hrabro saopstavam stopostotnu istinu: Imala sam prije porodjaja 62 kg, na 174 visine. Dakle, manekenska linija! Na porodjaju sam imala 87!!! Znaci, 25 kila u trudoci sam dobila. Pojela sam mljevenog Plazma keksa sa mlijekom fabriku cijelu. Toliko sam to obozavala. Sada, nakon 4 godine, imam 73 kg. Jos deset kila ljute borbe je preda mnom, valja dalje planirati porodicu a to vec ovako popunjena ne mogu poceti dok ne skinem jos koju kilu. Da bih ih mogla opet u trudnoci nizati
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
pustolovka poslat ću ti ja ove moje kg koje imam viška
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Pustolovka, nemoj ni pokusavati dobijati kile! Cijeni to sto ti je Bog dao! Ja sam bila mrsavija i znam kako je to lijep i lagan osjecaj, da poletis. Sada nisam bas gojazna, nije strasno, ali i ovo par kila mi smeta. Teze je raditi, penjati se stepenicama, sageti se, obuces se-kipi sve. Mozes kad sjednes da ubijes nekog dugmetom
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
I ja poklanjam višak kg ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Joj cure, opet vi o teškoj temi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hahahahahhahahaha,drage zene sto ste me nasmijale,cuj ubit dugmetom hahahaha.
monstera vidis samo se ti stidis reci za kile hihihi. ![]() Kcunak ja isprobavam dobiti koju kilu,da bas vidim kako je to,ali nece pa nece stalo na 60 nekad 61 ili 62 i to je maximum.mojih dovje vecih djece su siri od mene i vislji a imaju 13 i 16 g.skoro ih pitali nekiljudi i zene jesam li im starija sestra.:)
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
uh draga pa ti si jedina manekenka ovde
![]() |
|
![]() |
|
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ne budem ti rekla i točka! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
evo ovako...ja imam izmedju 54 i 56 kg, visina 164....skoro 40 godina....i drzim se pravila da kad kile skoce iznad 56 izbacim ugljikohidrate na par dana....inace jedem SVE....posebno slastice, bez njih ne znam zaspati
![]() treba samo biti uporan...i da, uvijek, ali bas uvijek veceram....i to nikada prije 22.00....jedino sto cu naglasiti je da nikada ne uzimam prepune tanjure....uvijek umjereno i pomalo... sad imam nekih problema sa zdravljem pa mi se i prehrana promijenila, ali ovako sam zivjela svih ovih godina.... cure sretno sa skidanjem kilograma jer lijepo je vidjeti zenu, posebno u nekim godinama kao sto su nase, a da pri tome i relativno "dobro" izgleda...moramo drzati do sebe, jer ako ne drzimo same kako ce drugi
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Ja izbacim ugljikohidrate i uspijeva mi da smršam ali čim ponovo krenem da ih konzumiram ponovo se udebljam i to za još jedan kilogram više
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ne nam sto bih ti rekla...ja jednostavno na taj nacin odrzavam kilazu....recimo svaka 2 mjeseca uzmem tjedan bez ugljikohidrata....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
zašto se opterećujete.sve koje nemaju zdravstvene probleme i nisu u opasnosti da ih dobiju ne trebaju se opterećivati.to vam je ili se cijeli život patite ili se opterećujete pa onda još više jedete.
sad kad krenemo u vrt i kg će pasti.a uostalom šta nam fali kad smo lijepe debele.nismo ni za udaju ni za prodaju.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kad počnu povrtni radovi, tko još ima vremena glumiti manekenku... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 360361362363364 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |