Franjicine kopanjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 51> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uskoro ce i proljece i ima sve da se oporavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Franjice jednom si rekla da ti slike zalazaka sunca i nisu nesto, valjda zato sto ih svi slikamo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nikad nisam rekla, draga moja Trisha da mi slike zalaska sunca nisu nešto, nego sam rekla kako često razglednice s tim motivom izgledaju kičasto da čovjek ne povjeruje a onda nas neki puta priroda iznenadi i zapravo bude još kičastija. Moram priznati da se ne mogu opredijeliti između zore i sumraka koji mi je dio dana ljepši i u kojem više uživam pa tako i podjednako uživam i u fotkicama istih.
Moj kaktusarij je posljedica druženja s forumom i lanjskog ludovanja, jednostavno sam morala kupiti sve što sam vidjela a budimo pošteni i nisu neke pretjerano visoke cijene pa se zaigraš... nakon toga sam dobila zdjelu i nije loše nakon godinu dana, zar ne!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E znas bas si me iznenadila tocno se sjecas sto si rekla o zalascima sunca, pa tebi godine broje unazad izgleda.
Brabo za novi PC - nadam se da je ostalo nesto love za floru, a prije toga i rijecki karneval - naravno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....jučer gledam, iako je oblačno, 17 45 minuta i još se vidi....znači dan je do 18 oo.....heeeeej, pa to je super...proljeće kuca na vrata, ako i ne kuca, dan je sasvim pristojno dug ...
....divan ti je kaktus --kraljica noći ili kakosevećzove!!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
To je kaktus koji MKM ima već petnaestak godina, stalno se žali kako je jedne godine imao preko stotinu cvijetova a od kad je došla kod mene nikada nije tako lijep. Uvijek sam nešto kriva pa i za to što kaktus ne cvijeta!
Došla sam doma po danu i sva sretna zaključila kako u kopanjicama počinje život, vide se istići ciklama, ljubice su isto tako krenuli listići, od tulipana, narcisa i zumbula samo vire perca iz zemlje, jasno da sam se htjela odmah time pohvaliti a kad tamo forum je već pun visibaba rascvjetanih, narcisa zažućenih.... pa stvarno je došlo proljeće.
Molim fino, južnjaci stavite mi koje drvce mimoza, dajte mi sunca.
Sutra ću malo sređivati kopanjice a razmišljam i o sijanju no nisam sigurna nije li prerano s obzirom na moj način grijanja, možda ipak da još pričekam!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kak ti je ljepi onaj vrtić kaktusića, a najviše mi zapeo za oko Gargabešamel!
Krenula je i faza igrački! ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Pozdrav! Evo da se u ja malo ubacim!! Evo dokaz da se i na malom prostoru da imati lijepi vrt,ali ipak zapeli su mi kaktusi za oči jer njih obožavam. Al nažalost ove zime sam ostala bez tri i to ona najveća i baš sam tužna zbog toga.
|
|
![]() |
|
Danas pregledavala pomor u kući, ostala sam bez svekrvinog jezika (nije ni čudno koliko MPS mijenja cure
![]() orhidejica bila na tuširanju i u kupki ali ne miče se nikuda, četri lista, dobra, debela, zelena a cviejtna se stapka sve više suši...
U kopanjiama nikli tulipani, zumbuli, božur, narcise, astu i iriski
-
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma ne sekiraj se,uskoro ce valjda stici prolece
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hej Franjice, ako te svrbe prstići, krenut ćemo kod mene u akciju u petak.
Jedva čekam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Prerano buđenje nakon kasnonoćnog tulumarenja u piđamama Triša je nadoknadila pogledom sa svojeg prozora u daljinu Pa onda na dvorišće i viseće vrtove A u stopu me prati Trišina Triša „Malo“ pričanja, pa red tipkanja, više ni ne znamo koja je koja i brzinsko spremanje na druženje… malo pričanja nas je skoro dovelo do zakašnjenja, tako da su se već i okupile curke kad smo se mi dovukle. Neću vam ponavljati ionako neponovljivu atmosferu (mirise fritula vam ne mogu dočarati, imate u receptima pa pokušajte same napraviti Proletjelo je 3 sata i jurimo prema dućanu (usput sam se popiknula kraj ograde na jedna kamen, pa da netko slučajno ne padne i ozlijedi se Moram priznati da to nije nimalo lagan posao Na oznojeno čelo zalijepila mi se cijena, pa jasno - znam kako ja tu cijenu teško mogu postići no vele curke da se nađu kupci koji toliko iskeširaju za „pitarčić masinom“. Ne znam je li me više izmučilo penjanje i branje maslina ili suočavanje sa cijenom i ovo je jezerce moralo biti dovoljno da se okupam ( A Rijeci53 nudili smo cijeli Bundek i Savu i na kraju se neokupana vratila kući) Razgledavanje vrtnog centra trajalo je kratko, bila sam vrlo disciplinirana, pa neću valjda tegle tegliti ručno u Zagreb. Bravo ja, koji sam ja karakter!!!!!. Divim se sama sebi! Jasno, moram se nagraditi i pokupujem sve tanjure u susjednom dućanu, one krasne staklene, glatke. Uživam. Dvije skladne figurice u autu opasno nakrivljenom na jednu stranu (sva sreća, ne puše vjetar) put putuju u Istru, razvaljujemo vrata jer domaćica igra igrice a siroti, jadan domaćin „jede kruh sa sedam kora“ …tamo negdje po Mediteranu…. nema smisla opisivati vam troglasje … toliko mašte ionako nemate… Uglavnom, slijedeće goste čekaju kolači koje je taj dan Vera4 pripremila u lokalnom dućanu (a meni je naknadno i poslala recept za kolač sa bijelom čokoladom koji je pekla za svoju miljenicu i njezino društvo, imam čak i fotkicu). Ma opraštam joj, pojela sam toliko slanih srdela i pršuta da je Rijeka tu noć ostala bez vode jer me Trišin dragi muž morao direktno spojiti na vodovod! Malo kartanja,nas dvije u svojim piđamama ponovno, sva sreća da je Trišina plaa inače bi se sigurno njezin mužić zbunio i pomiješao nas Ponovit ću samo ovo, bilo mi je predivno, hvala svima, posebno Triši i njezinima i sasvim sigurno ću to ponoviti, mada znam da se teško može ovako dobro ponoviti.
Evo, u mom stilu na kraju žuta Riječka ljepotica svima kao poziv za posjet predivnim ljudima i lijepom gradu. Još očiju punih sunca i svih karnevalskih boja, polagano sam na kolodvoru utonula u mećavu koja me dočekala, baš dobra priprema za nove radne pobjede, za nove stvarne situacije. |
|
![]() |
|
Ništa neću reći, jer sam sve to doživjela zajedno s tobom i hvala tebi i još ti jednom hvala za druženje i za lijepe riječi, koje si nam uputila i naravno hvala za pidžamu .
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
niko to ne zna opisati kao Franjica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nakon ugodnog vikenda užitak u čitanju. E, baš ti neću non-stop govoriti: Hvala ti Franjice!
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Prestanite me hvaliti i zahvaljivati se od toga se samo debljam. Uživajte, smijte se i budite mi zdravi!
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ti si klevetica. Kao prvo iste provalile vrata jer ja igram igrice. Provalile ste jer ste se došujale kao Pik Pateri i obišli cijelo dvoričte i valjda pobrojale sve korove koje isam oplijevila. Tek oda ste pozvoile i ja sam vam lijepo otvorila. Za oe kekse koje stalo spomiješ ću zapamtiti pa vratiti.
Kolače za kćer sam radila tek kad ste otišle. Kako si ti spremala prepad a bijelu čokoladu zaš da su bili još u fazi plairaja. Tako si ju zgrabila i tvrdila da se bijela čokolada e stavlja u kolače, da sam bila prisiljea staviti lik a recept da vidiš da e lažem. BTW, moja kćer je razvila virozu tako da uopće ije došla. Samo je poslala dečka da pokupi kolače i a ručak (da e kuha oa) A te maslie što si ubrala si trebala odest u ullaru, pa da imaš svoje ulje. Toliko od mee a sad idem goooorko plakati radi epravde u svijetu i a forumu Jbt slovo n |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
u gorskom vijecu ima otprilike "čašu meda itko e iskapi da je čašom žuči e zagrči"
Svekrvu mi je jučer apala izgleda uremiča diarea plus još štogod tako da je da bio lud i ezaborava. Završila sam u 22h kad sam ju stavila u kadu jer je drugačije isam mogla oprati. Iače ide u krevet oko 21h. Daas je astavilo u stilu pa ju je prva pomoć odvezla poslije pode u stacioar radi ifuzije za rehidraciju. Do jeziog sia se dolazi otprilike ovako ja pošaljem mail i sms da azove, ao ih dobije kad dobije Mob. treba imati relej blizu da bi primao a i iteret ije kao aš. Ovakva poruka se skida cca 0,5 sata. Gorja (ili doljja) poruka je zafrkacija, ali ova ije. ![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Prekrasne slikice, baš mi je drago da ste se tako lijepo družile i uživale i pomalo vam zavidim
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasne slike, a i uspomene!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 51> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |