Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 67>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 21:33
Bok curke i dečkiWink!
Stvarno sam zapustila svoje stranice, ali jednostavno više uživam gledati vaše vrtove nego svoj!
Koliko se ja trudila i zalijevala nema rezultata do prave kiše! A bogme jučer se ispadalo (možda i previše)

Danas sam malo uslikavala po dvorištu i vrtu pa evo.
Današnji post mogu nazvati;
Jesenske sličice iz beergenijinog vrta

Brugmansija, afrički ljiljan i hortenzije, ljiljan me iznenadio drugom cvatnjom (šteta zbog kiše koja je uništila cvijet)

Pelargonije cvjetaju cijelo ljeto.............

od penjačica jasmin se najbolje drži, ovogodišnji clematisi su jedva izbacili pokoji listić, očekujem više druge godine. Prkosi su im držali noge u hladu cijelo ljeto.

U kamenjaru počinju cvjetati niski asteri (prvi je procvjetao ovaj ružičasti, još očekujem bijelog)

Osim njih, kamenjarom vladaju sedumi u ružičastim i crvenim tonovima;

Čini mi se da ću ove godine ubrati prve plodove s moje masline iz dvorišta! Tako sam sretna!smile184

smile78

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 12:47
Podržavam Trišu i baku u njihovim željama, ali nemoj zaboraviti na onaj nježni prekrasni clematis.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 09:54
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Bergenija ajde brzo stavi slikice sadašnjeg stanje, jer uskoro počinje škola pa nećeš imati vremena.
To!!!Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 20:41
Bergenija ajde brzo stavi slikice sadašnjeg stanje, jer uskoro počinje škola pa nećeš imati vremena.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 20:17
Bergenija draga...nema veze kaj nema novosti....nama su dobre i stare fotkice! Cvijeće ti je prekrasno...a balkoni za deset! smile72
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 19:53

Hvala ljudi (niho, rosa2, tija, baka, hoya......) što posjećujete moje stranice iako ja nisam baš vrijedna u postavljanju novih slikica!

priznajem da i nemam nekih novina ali potrudit ću se............
Velika pusa svima!smile78
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 15:54
predivno cvijece imas vidi se da u njega ulazes puno ljubavismile120
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 14:47
Brugmansija kod mene i kad je bila velika jedna što mi se smrznula nije ni tad tako cvijetala
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 14:07
ja te jedva našla, na čak 5 stranici naših vrtova

Tu nisam bila 100 godina, a i priznam sad me ne bi "put nanio" da u identifikaciji nisam našla post od BB koja je Božikovinama "otkrila tajnu imena" preljepog Acanthus longifolius i napisala da ga ti imaš, pa sam si dala truda da ga pronađem i što je je zbilja je moćan kako ona kaže.

....a što se ostale cvijetne raskoši tiče dala sam si packe da te "posjećujem" više jer je preljepo sve
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 17:19

Bergenija opet sam svratila, opet se divila.

Kako kaže Hoya krademo i ideje. Ali za to treba znati i imena biljki!A ja truba!ConfusedLOL

Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 14:23
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Lijep pozdrav svima!

Ovo je moja brugmansija koju mazim i pazim jer je sada u punom cvatu!Pusa svima!smile78

Prepreprepreeeeeeedivna je!!!! ClapClapClapClap Svaka čast, Bergenijo! Uz sve ostalo, no ovaj cvijetnjak ti favorit. Ustvari, meni. Embarrassed
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 14:44
Imaš jako vrijedne ruke.......svaka čast.....i TM-u.....vi se dobar tim

Primjetio sam kod tebe crvene stolisnike. Bi li bila ljubazna pa da i meni ostaviš malo sjemenki a ako imaš i žute, dobro su došli.... jer nemam nijednog.
Unaprijed hvala....
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 09:17
Kuća ti je uređena do svršenstva. Svaki detalj na svom mjestu. Nema greške. Pregledala sam i stranice na kojima sam već bila. Kod tebe čovjek može obilaziti uvijek iste slike, uvijek naiđeš još na koju dobru ideju.
A jedna od ovih je kombinacija koju sam zapamtila za slijedeću sezonu: 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 08:13
a pelargonije su stvarno smile227
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 22:19

Jako dobro!smile80

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:48
smile39koje pelargonijeeeee...ma čemu uopće tražiti riječi za ovo,trebalo bi neku novu izmisliti koja bi opisala ovako neštosmile71
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:36
Bila,vidila i nemam što za dodati jer sam ostala bez riječi!!!smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 21:20
smile57
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 18:21
O korijenko moja,hvala, hvalaEmbarrassed!
Želiš jednu kiticu stolisnika, nema problema, buš dobila i više!
Drago mi je da tvoj narančasti iz decore cvjeta, moj neće i neće!
Ovaj crveni je drugi, kupljen u Ures-u u Poreču!

A niho, kažeš 20 komada,...sitnica prava! Kakav to balkon imaš?
Možda ću se stvarno morati početi baviti nekim biznisom (recesija i to)! Ni bit ćemo u kontaktu! of courseWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 21:58
smile115-Bila si i lijepo si baš odgovorila ali me stvarno čudi ja sebi uvijek pokušavam pomladiti palergonije a one nikako ne valjaju -----to meni jednostavno ne ide-ma daj bolan šta ti uradiš kad uspiješ----jer meni je dosta 20 kom. za moju kuću 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.