Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 133> |
Korisnik | ||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koliko je stara ova tvoja glicinija?
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Dudaaaaaaaaaaa i ja bi 1 gliciniju
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Nemam gliciniju, pa ti na žalost ne znam reći. Baš mi se svidjelo kako ti je napravila hlad, a mogu si misliti kako je lijepo kad procvijeta. Ona spika oko ljetovanja kod Latane...možemo mi i kod tebe, i kod tebe je jako lijepo. Osobno, više volim mirna mjesta i plaže. Tko zna, možda od te naše zezancije stvarno nešto ispadne.
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Duda, sve ti je nekako živo i zeleno i šareno, ko da ti biljke bolje podnose vrućinu nego moje. Sad kad padne sunce i zalijem još nekako, ali preko dana ....
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Super, baš me zanima...Iako, kao što rekoh, trenutno sam u besparici...školujem dva studenta, pa mi je frka...jedino je ministar Šuker u većoj gabuli.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Mogu li i ja vidjeti tvoju web stranicu Dudice
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
mene i sram poviriti u tvoj vrt..davno sam obecala doci pa nikako....
![]() vrt ti je krasan.... ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
draga ako želiš možeš i meni poslati na pp svoju stranicu?Mi doduše imamo vikendicu u Istri ali zašto ne vidjeti i nešto drukčije a cvijeće je super,samo oni ostići i ono ljubičasto neki sukulent.... ajme |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
pa napisi javno web stranicu da svi vidimo,moja je u profilu
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
I ja bih voljela vidjeti tvoju tvoju stranicu ako može..
|
||
![]() |
||
|
Ma Dudica stavi je svima tu, ti si naša. Mislim da se nebi naljutili. I vidiš da Toni je svoju stavio.
![]() I tu i u profil da se lakše nađe ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Kod tebe je stvarno prekrasno..
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |