Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 133>
Korisnik
Poruka
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 16:56
Koliko je stara ova tvoja glicinija?
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 17:41
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Koliko je stara ova tvoja glicinija?
pa sad lagala bih ti ako bih rekla da točno znam ali negdje6-7 god već ima fino debelo stabalce..neznam gdje ima onih tankih grana jer se isplela sa lozicom..misliš li da joj lozica smeta..ona je napokon ove godine nekako jače krenula  do sada je bila jako slaba..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 18:17
Dudaaaaaaaaaaa i ja bi 1 glicinijusmile155
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 18:47
Nemam gliciniju, pa ti na žalost ne znam reći. Baš mi se svidjelo kako ti je napravila hlad, a mogu si misliti kako je lijepo kad procvijeta. Ona spika oko ljetovanja kod Latane...možemo mi i kod tebe, i kod tebe je jako lijepo. Osobno, više volim mirna mjesta i plaže. Tko zna, možda od te naše zezancije stvarno nešto ispadne.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 19:51
Duda, sve ti je nekako živo i zeleno i šareno, ko da ti biljke bolje podnose vrućinu nego moje. Sad kad padne sunce i zalijem još nekako, ali preko dana ....
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:27
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Dudaaaaaaaaaaa i ja bi 1 glicinijusmile155
vjeruj mi moju ne..a znaš zašto ...pa još joj nisam vidla cvijeta vjerovali ili ne...eto sad me kate malo usmijerava da ju režem pa ćemo vidjeti..mogu reći mami da položi par grančica da užili..inače je kod nje kad svate plave je boje
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:37

Nemam gliciniju, pa ti na žalost ne znam reći. Baš mi se svidjelo kako ti je napravila hlad, a mogu si misliti kako je lijepo kad procvijeta. Ona spika oko ljetovanja kod Latane...možemo mi i kod tebe, i kod tebe je jako lijepo. Osobno, više volim mirna mjesta i plaže. Tko zna, možda od te naše zezancije stvarno nešto ispadne.
pa gle ja sam od mora 2min a u sezoni nigdje nije mirno nema teorije da nađeš mjesto za osamu,kad dođe 15.09 odu gosti s klincima za školu pa počinje mirniji period mislim gosti koji vole mir tada je najljepše..more toplo a vani nije prevruće a mir ti remete samo hrpa ptica pjevica..eto ako ikad poželiš slobodno dođi ja sam ipak vlasnica kuće pa valjda ja diktiram cijeneWink pa mogu imat popust za "svoje forumovce"...ali definitivno treba se vidjeti Brač.. nećete vjerovat ali Lantana i ja imamo nazvane identično apartmane LOL eto šta ti je povezanost..ako oš vidjet kako izgledaju poslat ću ti na pp moju web stranicu da vidiš kako izgledaju..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:39
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Duda, sve ti je nekako živo i zeleno i šareno, ko da ti biljke bolje podnose vrućinu nego moje. Sad kad padne sunce i zalijem još nekako, ali preko dana ....
ma vraga draga kukam i ja neke biljkice su jednostavno otišle tu vrućinu nisu mogle jednostavno izdržati..sve u svemu sam jako žalosna Cry..ali ima dosta zelenila pa ti se čini da je sve svježe..
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:46
Super, baš me zanima...Iako, kao što rekoh, trenutno sam u besparici...školujem dva studenta, pa mi je frka...jedino je ministar Šuker u većoj gabuli.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 12:27
Mogu li i ja vidjeti tvoju web stranicu Dudice?
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 01:03
mene i sram poviriti u tvoj vrt..davno sam obecala doci pa nikako....smile42
vrt ti je krasan....smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 01:08
Thumbs%20Up Imaš najbolju web stranicu na internetu.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 08:26
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Thumbs%20Up Imaš najbolju web stranicu na internetu.
joj baš ti hvala..a ja još kukam kako su slike kenjac ja ih slikala prije 6god  stare su i napravljene laički...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 08:28
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

mene i sram poviriti u tvoj vrt..davno sam obecala doci pa nikako....smile42
vrt ti je krasan....smile78
e moj vrt ti je lagano u nesvijesti od ovih vrućina...ma samo ti navrati kad god želiš Big%20smile
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 09:06
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Nemam gliciniju, pa ti na žalost ne znam reći. Baš mi se svidjelo kako ti je napravila hlad, a mogu si misliti kako je lijepo kad procvijeta. Ona spika oko ljetovanja kod Latane...možemo mi i kod tebe, i kod tebe je jako lijepo. Osobno, više volim mirna mjesta i plaže. Tko zna, možda od te naše zezancije stvarno nešto ispadne. [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

pa gle ja sam od mora 2min a u sezoni nigdje nije mirno nema teorije da nađeš mjesto za osamu,kad dođe 15.09 odu gosti s klincima za školu pa počinje mirniji period mislim gosti koji vole mir tada je najljepše..more toplo a vani nije prevruće a mir ti remete samo hrpa ptica pjevica..eto ako ikad poželiš slobodno dođi ja sam ipak vlasnica kuće pa valjda ja diktiram cijene[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> pa mogu imat popust za "svoje forumovce"...ali definitivno treba se vidjeti Brač.. nećete vjerovat ali Lantana i ja imamo nazvane identično apartmane [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" /> eto šta ti je povezanost..ako oš vidjet kako izgledaju poslat ću ti na pp moju web stranicu da vidiš kako izgledaju..

draga ako želiš možeš i meni poslati na pp svoju stranicu?Mi doduše imamo vikendicu u Istri ali zašto ne vidjeti i nešto drukčije
a cvijeće je super,samo oni ostići i ono ljubičasto neki sukulent.... ajme
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 09:22
pa napisi javno web stranicu da svi vidimo,moja je u profilusmile79
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 14:02
I ja bih voljela vidjeti tvoju tvoju stranicu ako može..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 14:32
Ma Dudica stavi je svima tu, ti si naša. Mislim da se nebi naljutili. I vidiš da Toni je svoju stavio.Clap

I tu i u profil da se lakše nađeWink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 14:55
ok nadam se da se neko nebu naljutio..

a šta znači smrcko profil?
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 15:05
Kod tebe je stvarno prekrasno..smile227
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.