Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 63>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 15:50
dobra ti je narudžba a vrt krasan ko i uvijek
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 22:36
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:04
hvala , pogledala, ideje su vrlo primjenjive što me raduje posebno
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 01:34
Krasno Zvrkice, imaš vrijedne rukesmile57. Sviđa mi se spoj cvjećara i povrtlara, to je kompletan vrtlar a to si ti. Pratim tvoj novi cvijetnjakWink
Stavila sam sliku mojih pomidora od prije 10 dana u moj vrt, samo za tebeHug
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 07:42
I ja uživala u pogledu na tvoj vrt, ali isto tako i na vrtove koje si nam sliknula na safariju!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 22:21
Hvala posjetiocima moga vrtaHeart.

Najbolje je svjeze ubrano iz vrta Thumbs%20Up.

Suncokret se otvorio

Prva faza zavrsena, sada dolazi tezak dio -sto posaditi ovdje Big%20smile

+ nove slike na Moj grad u slikama http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3362&PN=3
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 22:25
Joj draga moja, posjet prvom vrtnom centru će ti dati "ispiraciju" što saditi, a mislim da si zato i pravila "Garden safari" radi "krađe" ideja ili se varam?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 22:50
Klupica će se super uklopiti u cvijetnjakClap
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 22:57
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Joj draga moja, posjet prvom vrtnom centru će ti dati "ispiraciju" što saditi, a mislim da si zato i pravila "Garden safari" radi "krađe" ideja ili se varam?

Ja sam se nagledala toliko divnih vrtova u zadnjih nekoliko godina a moj vrt je ni priblizno njima, nisam bas dobar 'kradljivac' LOL!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 22:58
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Klupica će se super uklopiti u cvijetnjakClap

Ustvari htjela bih neku vecu i cvrscu klupicu u tom cvjetnjaku, ova je samo vani preko ljeta , pa ju onda rasklopimo.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 10:41
Volim ovakve projekte, kad mogu pratiti kreaciju od nule a kod tebe će to biti prava uživancija kao da gledamo Alanov "gardening" Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 10:48
Korijenko slažem se s tobom, molim pravi foto-izvještaj
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 11:27
hmm smokvice jaaako slasno djeluju smile50
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 14:04
i meni su one prvo zapale za oko(smokve) jer ih obozavam
sta bi ja zasadila na mestu pored klupe ne znam,ali znam da bih volela imati kamenu(ili izradjenu od cigli)klupicu
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 11:10
Sve je fantastično!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 22:55
Passiflora (raste uz kucu i onda uz spagu od kuce prema drvetu)

Zadnjih dana sam bila nemilosrdna prema alpskim jagodama Embarrassed, izvadila sam na desetke velikih busenova jagoda, dosta mi ih je bilo, nema bas puno boja od njih, a zazelila sam se boja u tom dijelu vrta.(ostavila sam nekoliko jagoda u tom dijelu ali je vecina sad posadena sa biljkama koje sam kupila kao male sadnice na pocetku sezone),pulsatilla bijela ,crvena,plava), neke trave, verbena bon., campanula, chrysantha silver princess itd

That's all folks!Wink

Do proljeca.Big%20smile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 23:04
Ma što do proljeća, nemoj zezati
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 23:24
Zvrk...baš ti je divna passiflora! Thumbs%20Up ....a gledam malo tvoju klupicu u novom cvjetnjaku koji tek nastaje.....lijepo si to smislila Clap....ali ja bi je možda stavila izvan ogradice od cigle....ili bi okružila ciglom oko klupice...da klupica ostane na travnjaku....ili bi vodoravno položila cigle ispod klupice da kad se sjedne na klupicu da ne staneš na neki cvjetić iz gredice...ovo je samo moje mišljenje....ne kažem da i ovako nije odlično! Wink
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 08:13
Clap za klupicu  jer se ipak treba i malo odmoriti usred sadnje !!!!
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 00:37
I Zvrkica nam je dolazila. Pozdrav Zvrkićsmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.