Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 136> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da nije
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
llav ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
original "Nelly Moser" nije ali njena neka podvrsta
mogla bi bit zbog veličine latica i veličine samog cvijeta |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Zahvaljujem. Sudeći po fotografiji, identičan je.
|
|
![]() |
|
Jelle ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 25 |
Imam jednu ogradu koja me djele od susjede duljine cca 3 metra a visine 1,5m. Planiram si na proljeće tamo posaditi neku penjačicu a ispred gredicu sa cviječem. To je sjeverna strana vrta na kojoj nema pretjerano puno sunca. Preko ljeta od 15h pa dok ne zađe a u proljeće i jesen gotovo da ga i nema.
Mislite li da je to pogodno mijesto za Clematis?
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ja mislim da da. Imam i ja zapelcanog i već posađenog na mjestu gdje nema puno sunca, dosta hladovine ali se primio i puže se. Neznam hoće li biti cvijeta, vidjet ćemo iduće godine. probaj, ništa te ne košta. Primjetila sam da bolje raste gdje je manje sunca ali to ti sve mogu pomoći naši veći znalci sa ovog foruma, divni su!
|
|
![]() |
|
strada ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
Pregledala sam malo onu stranicu gdje su valjda sve vrste clematisa i neeema sanse da pronadem koja vrsta je moj ljubimac
![]() Izgleda da cu morati cekati slijedecu god. da procvijeta, da ga uslikam i pitam vas velike znalce ![]() S obzirom da ne znam koja je vrsta i u koju kategoriju spada, mogu li ga ipak sad odrezati recimo pedalj od zemlje?? Strah me da ga ne unistim..Listovi i grancice su mu skroz suhi..bar na oko. Inace su mu cvjetici bili roze boje i nekako ne puze bas u sirinu vec vise u visinu sto mi i nije drago ali nema veze..samo neka cvjeta ![]() |
|
![]() |
|
giga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Eritrea Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() |
|
giga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Eritrea Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() |
|
![]() |
|
jako su lijepi. Ovaj zadnji je neki od montana, rubens možda?
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
giga, prekrasni su ti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
strada ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
ajme giga ovo je preeeekrasno!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasni su ovi klematisi. Ja imam jedan, bezimeni ali nabavit ću još ......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow ovo su najljepši klematisi koje sam ja do sad vidjela!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pluton ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 51 |
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jel vi sad svoj klematise orežete ili ih samo tako ostavite pa na proljeće ??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja moje orezivam isključivo na proljeće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |