KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 42> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je preslatko.Jaja su stiropor ili...?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Karmen ovaj kompletić ti je F a n t a ssssstiiiččaaannnnn......
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
komplet je predivan!!!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Drage moje od srca vam hvala. Kiki-ko...jaja su stiropor
Mumice to sam špricala bojom. Npr. prvo crna i kada se osuši starom četkicom za zube umjesto zubi
![]() Još jednom svima
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Primavera, File |
|
![]() |
|
Ako mislite kako sam do grla u pisanicama.........dobro mislite........prva tura
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
karmen draga pa zi si pravi maestro(kako se kaze u zenskom rodu) praznik za oci,cestitam od srca,stvarno prelijepo.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jaja su predobra,vidim da si bila puno vrijedna ali samo ti radi,odlično to tebi ide!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ko bombončići!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super ti je kompletic
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam, na redu su plastična i drvena ali..........još su u izradi.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pisanice su ti prekrasne, ali stvarno prekrasne sve do jedne . probala sam izabrati koja mi je naj ali nisam uspjela....
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Divna,divna jajčeka!!!
|
|
![]() |
|
Anastazija, Maslina hvala vam
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Pisanice su
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala Karmen, i moj stolnjak je od moje pokojne mame, koji je radila jos u svojoj mladosti, zato sam ga stavila pod staklo da se ne raspadne od pranja, zbog starosti
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
bez teksta sam.........i na količinu i na ljepotu jajčeka mogu samo reći AH!!!!
![]() ![]() a komplet s makovima mi je baš legao......obožavam makove i crnu boju......sve si jako dobro posložila i komplet mi je prva liga
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |