Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 35363738>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 20:48
ruze se polako otvaraju...
IMG]http://i556.photobucket.com/albums/ss8/saihamara/CIMG0711.jpg[/IMG
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 17:04
tanjuri s novim i starim cvećekom
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 11:52
cuj, ne zezaj, za to bi trebala imati 2 sobarice i barem 2 vrtlara a ne dva retrivera i ja Smile. a da bi vrtlari kraj mojih godina i zdravlja i snage trebali - bi. onda bi to bilo - to! ovak... ma hajd ti dodji pa vidi! a slikica imam bas puno - ali ne ovogodisnjih. ruze su tek pocele, onaj prekrasni "plavi oblak" (oni gusti zvoncici na zidu) isto, najvecei je marljivo "ocistio" Confused gospon koji je pomagao (ma srecom ima jos puno i brzo se siri) nesto se bori s korovom koji naravno pobjedjuje... nego ako znas tu nekog tko bi htio nesto napraviti u vrtu, hajde molim te javi! Salomon ima moj broj tel. I bez sale - pozvana si kad god se spustis s brega Smile.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 10:12
Evo nama konačno "dinastije Carrington". Tako mi je opisala vilu i vrt Salomon kad je bila kod Hamare. Ja jedva čekam da vidim tu ljepotu uživo.
Sad kad još malo pa počne kupanje, to mi je svaki dan usput do mora.
Hamara slike su super, čekamo još, ajde pomuči se malo......Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 23:00
pijama parti!!!!!!!!!!!! to!!!!!!!! s rostiljem i popratnim tekucicama!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 20:03
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Goga vidla sam da hamara ima i roštilj.
Big%20smile da skompamo pivski-grill party tamo?WinkLOLLOLLOL

Ako je u vrtu mogu ja doći u pođami? Piđama party!LOLLOLLOL

Hamara, baš ti je lijep ugođaj u dvorištu.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:59
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Big%20smile da skompamo pivski-grill party tamo?WinkLOLLOLLOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:58
Originalno poslano od člana hamara hamara napisao:

ma s picase neide - pa prebacim u my pic... i onda nema frke. picasa mi je super za neke druge stvari
Vi'š da treba slušati starije.Angry
Rekoh ja tebi: slike na komp (o'š MyPictures ili desk...) pa dalje na photo... i na forum!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:25
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:08
cekam te! dobis i kavicu, i sokic... jedino je sad vec opet staza u korovu do struka. moram kupiti otrov - tak sam ga dobro spremila da pojma nemam gdje je Confused a i cvjetnjaku treba jaka ruka...
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:00
cvijetnjak  ti je kao iz bajke.ja bih rezervirala mjesto na klupi pod glicinijom,recimo na cijeli dansmile89.poslije mogu i pokositi travnjak.smile96
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 17:39
ma s picase neide - pa prebacim u my pic... i onda nema frke. picasa mi je super za neke druge stvari
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 16:26
Jas uživo vidjela jedan mali djelić, ali sada ćemo se nauživati kad je uspjela staviti slike.
Bravo draga, super je sve - predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 16:12
Dobro nam dosla hamara!

Divan vrt!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 15:44
A jesi ga konačno uspjela!ClapClapClap

Čekajte "curke" kad Hamara krene...ima toga ohoho!
3000 m2 vrta.Ja ga vidjela u živo!Big%20smile
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 14:10
bit ce toga jos... je, i uredjeno je kao park, i to silom prilika: ogroman broj stoljetnih pinija i potpuno kisela zemlja. ako obratite paznju na kameliju vidjet cete. zato smo ih obje ovo proljece snaha i ja (mislim snaha radila, ja nadgledala Wink) preselile na ovaj dio pred kucom, recimo istu razinu kao cedar i palme. sad vam idem pokazati moje cetveronosce Smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 14:05
Bravo, Hamara, na ovoj klupici se baš može uživati u mirisu jorgovana i glicinije.
A prva slika mi je baš simpatična, palmica, a u pozadini ogromno stablo
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 13:56
Prekrasno!
Klematis kod tebe vec cvjeta, a kod mene tek pusta prve listice.
Wisteria, ti je prekrasna, moja jos nije cvjetala, a imam ju vec nekoliko godina.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 13:55
Prekrasno Hamara, na onoj klupi se stvarno može uživati u ljepoti tvoga vrta.
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 13:53
cvetlin i ja smo iz istog kvarta zato valjda slične misli imamo Wink LOL
stvarno wow,a glicinija jako lijepa Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 35363738>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.