moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 35363738> |
Korisnik | ||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ruze se polako otvaraju...
![]() ![]() IMG]http://i556.photobucket.com/albums/ss8/saihamara/CIMG0711.jpg[/IMG
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
tanjuri s novim i starim cvećekom
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
cuj, ne zezaj, za to bi trebala imati 2 sobarice i barem 2 vrtlara a ne dva retrivera i ja
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Evo nama konačno "dinastije Carrington". Tako mi je opisala vilu i vrt Salomon kad je bila kod Hamare. Ja jedva čekam da vidim tu ljepotu uživo.
Sad kad još malo pa počne kupanje, to mi je svaki dan usput do mora.
Hamara slike su super, čekamo još, ajde pomuči se malo......
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
pijama parti!!!!!!!!!!!! to!!!!!!!! s rostiljem i popratnim tekucicama!
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Ako je u vrtu mogu ja doći u pođami? Piđama party!
![]() ![]() ![]() Hamara, baš ti je lijep ugođaj u dvorištu. |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Vi'š da treba slušati starije.
![]() Rekoh ja tebi: slike na komp (o'š MyPictures ili desk...) pa dalje na photo... i na forum!
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Goga vidla sam da hamara ima i roštilj.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
cekam te! dobis i kavicu, i sokic... jedino je sad vec opet staza u korovu do struka. moram kupiti otrov - tak sam ga dobro spremila da pojma nemam gdje je
![]() |
||
![]() |
||
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
|
cvijetnjak ti je kao iz bajke.ja bih rezervirala mjesto na klupi pod glicinijom,recimo na cijeli dan
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ma s picase neide - pa prebacim u my pic... i onda nema frke. picasa mi je super za neke druge stvari
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Jas uživo vidjela jedan mali djelić, ali sada ćemo se nauživati kad je uspjela staviti slike.
Bravo draga, super je sve - predivno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Dobro nam dosla hamara!
Divan vrt!
|
||
![]() |
||
|
A jesi ga konačno uspjela!
![]() ![]() ![]() Čekajte "curke" kad Hamara krene...ima toga ohoho!
3000 m2 vrta.Ja ga vidjela u živo!
![]() |
||
![]() |
||
|
bit ce toga jos... je, i uredjeno je kao park, i to silom prilika: ogroman broj stoljetnih pinija i potpuno kisela zemlja. ako obratite paznju na kameliju vidjet cete. zato smo ih obje ovo proljece snaha i ja (mislim snaha radila, ja nadgledala
![]() ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Bravo, Hamara, na ovoj klupici se baš može uživati u mirisu jorgovana i glicinije.
A prva slika mi je baš simpatična, palmica, a u pozadini ogromno stablo
|
||
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
Prekrasno!
Klematis kod tebe vec cvjeta, a kod mene tek pusta prve listice. Wisteria, ti je prekrasna, moja jos nije cvjetala, a imam ju vec nekoliko godina. ![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Prekrasno Hamara, na onoj klupi se stvarno može uživati u ljepoti tvoga vrta.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
cvetlin i ja smo iz istog kvarta zato valjda slične misli imamo
![]() ![]() stvarno wow,a glicinija jako lijepa ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 35363738> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |