dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 222> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stala kiša, došlo sunčeko! Danas nam ponešto slikni u svojem krasnom dvorištu.. Kaktuseke si pospremila?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svratila malo kod tebe na kratku šetnjicu!!! Uživaj u lijepom danu!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cimi,Tatjana,Drenova,Flavia,Anaida,Free hvala vam svima
![]() Anaida kaktusi su morali ići u zimovalište,ova kišurina je bila previše za njih
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kaktusiću i ja se dvoumim dali da unosim cvijeće ili ne .
Cvijeće ti je prekrasno
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Anči,ja sam za sada unijela kaktuse i sukulente,a ostalo nek bude još vani pa će prije mraza unutra
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opet sam malo prošetala i nauživala se
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ruže su i dalje lijepe,muškatle, kadifice, hosta, graničica, pjetlova krijesta, plodovi jeseni, sve je prekrasno, panoramske slike travnjaka su divota jedna.Baš sam uživala!
Zar kod vas cvijeće već mora unutra? |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Krijesta je fenomenalno a ostalo
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slikice lijepe, s radošću sam ih pogledala u tvojem dvorištu.. Ružice se još ne daju kišama i jeseni, tikvice su ti prekrasne i raznolike, orasi super u toj posudi, a dvorište je zeeeeleno sa šarenim "točkicama" cvijeća! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipe su ti ruže i još dosta cvitaju ,cijeli dvor predivan je,rado bi prošetala onom stazicom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako mi je lijepo kod tebe.
Zar se zaista već mora cvijeće unositi u kuću? |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajmeeee koje šarenilo boja, ma prekrasno, oduševljena sa ovom krijestom gigantom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Hvala Bogu ruže su i poslije kiše prekrasne.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Otok,Antonija ,danas ujutro je kod nas bilo samo 4 celzijevaca,i zato razmišljam o tome da polako počnem unositi cvijeće,to je obično kad na TV najavi oko 2-3 stu.a obično tad kod nas pofuri prvi mraz.
![]() Ivna jedno ću poslikati ono kaj je u pozadini,to čuvam za duge zimske većeri
![]() Lantana pohvala od tebe mi puno znači
![]() Niho,krijestu je Anaida posijala a ja posadila
![]() Mira,Smail ako malo bolje pogledate ruže,vidjet ćete na njima šta im je kiša uradila
![]() Lora dođi mi opet,valjda mraz ipak neće tako brzo
![]() Anaida draga moja nadam se da se vidimo ovih dana
![]() Svima
![]() |
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Sve je jako lijepo ali i meni je ova zadnja slika---da poželim tamo prošetati |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |