monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 138> |
Korisnik | |
magadan ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bok, Monstera...nisam duze bila na forumu pa da te malo posjetim:).
Vidim da je enzim jos aktualan. I ja radim drugu turu. Na zalost, nisam fotkala napredak svojih biljaka uz zalijevanje enzimom jer sam zalila samo jednom. Ali i to jednom je bilo dovoljno da mi se npr. fikus oporavi...borila sam se dugo sa stitastim usima na njemu, a listovi su mu skoro skroz otpali. Usi sam ispirala vodom i rucno micala. Sad kao da ga je enzim razbudio...usiju vise nema, a krosnja se jako popunila. Sve ne vjerujem da su usi otisle. Vjerojatno je biljkica uz pomoc enzima stekla bolji imunitet. Tako je vec mjesec dana, jupiii! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Auuuuu draga, moram reći ti si onda pametno uradila, kad spominješ 50L ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
...pozdrafćek monsili. lijepo to kod tebe,pripravak Bogova u opticaju, moj tek 25 ovog mj. jedva čekam...ima da sve bude zaliveno, poliveno, namackano sa njime :)naravno, najviše moji ljubimci rajčičasti...zanima me koliko će mi trajati 50 litara...jedino znam da ću sad morati raditi još jednu turu da mi nedaj Bog usfali za vrt...
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dobra Vilo, ako si zainteresirana, javi mi se u pp... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prijedlog je odlican ! Prijavljujem se kao kupac ! |
|
![]() |
|
Milice ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ima toga još dragi moji..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Draga moja, ovo je najozbiljnije što ću sada napisati.... Najbolje da počneš praviti veće količine i da prodaš.... Znaš da bi bilo zainteresiranih....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Hvala draga ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Podnesem izviješće nema problema
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Vjerujem da ćeš i ti sigurno doživjeti ugodno iznenađenje, pričekajmo zajedno rezultate, a do tada mi samo preostaje strpljivo čekati da mi dođeš ovdje podnijeti izvješće za koje uopće nimalo ne sumnjam, treba biti pozitivno .... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eeee da, moram ti još nešto reći.....no o tome ću ti u pp.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Lijepo iskustvo,nadam se i kod mene takvom uspjehu.Idem ga odmag procijediti.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Arim, slobodno ga zalij kad god ima potrebe za tim, možda nećeš odmah uočiti razliku , ali vjerujem da nećeš dugo ni čekati....Evo nešto u što sam se i sama uvjerila....Imala sam dva adeniuma od predlanjske godine....ti su doslovce drijemali, kako bi rekli ni tamo, ni vamo....ništa iako mi je to već dojadilo, jako su me ljutili, ali sam ih svejedno odlučila ostaviti još neko vrijeme....srećom, kad sam saznala za ovo čudo od tog bio gnojiva, nisam se puno dvoumila oko toga da li zalijevati ili ne.....počela sam to primjenjivati, rekla bih više je to bila onako igra na slijepo, što bude, bit će....No ne samo da sam to gnojivo primjenila na tim kilavim adeniumima, nego i na sad već lanjskim novakima....I tako, kocka je bila bačena i povratka više nije bilo....Sad je slijedilo pitanje koje visi u zraku, Što će sad biti, što će se nakon nekog vremena dogoditi, hoće li moji adeniumi živnuti ili će slijediti onaj najcrnji scenarij, sve sam ih ubila......napetost je svakim danom sve više rasla....a onda sam odlučila da sve zanemarim na par dana i da se više ne mučim čudnim i glupim pitanjima......i tako prošlo je nekoliko dana, došli smo baš od mojih, a meni nešto u prozoru iza zavjese čudno, vidim neke čudne veće listove....kad sam maknula zavjesu.....ostala sma otvorenih usta od čuda, jer osim što su im vidno porasli listovi....moji kilavci ne da su živnuli, nego su prešišali ove prošlogodišnje koji su naravo bili daleko ljepši od njih...a njih nekoliko prošlogodišnjih dobro da se nisu raspuknuli po cijelom caudexu, na naglo su se zdebljali, i ako Bog da sreće, vjerujem da će najvjerojatnije već ovo proljeće svi zajedno procvjetati..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Svoj još nisam procijedila a davno je prošlo tri mjeseca...imam jedan cvjetek koji je ni živ ni mrtav i takav je več 13g.presđivala,zalijevala,mazila,pazila i ništa mu nije pomagalo i tako sam od njega odustala.Sa vreme na na vrijeme ga malo zalijem i tako on životari već godinama ali sad ga probam malo pregranjivati ovim enzimom pa vidim hoće biti rezultata.
|
|
|
|
![]() |
|
Evo da podijelim nešto s vama....naime, drago mi je da se još netko uvjerio u pozitivno djelovanje Enzima....Sad navečer me nazvala mamina prijateljica iz Njemačke.....Sjećate se da sam rekla kako je jedna litra Enzima otputovala s njom za Njemačku ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo moja nova tura Enzima je opet uspješno privedena kraju.....Moram vam reći ta tekućina čuda radi......otakako sam počela primjenjivati Enzim, mogu reći da sam jako zadovoljna..iako možda to je spor pomak, no uistinu su vidljive velike promjene na biljkama ( u pozitivnom smislu naravno ) ..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |