proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 81> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma prepoznala sam se ja odmah - nisi mi ime morala navoditi u zagradi! Oprosti, neću više....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jako lijepo!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jos jedan preprekrasan rad,motiv,boje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Prekrasno i neobično, super!(btw. ja mislila da je ovo zlatni okvir, uuups)
|
|
![]() |
|
Ja ovaj okvir vidim kao zlatni... Šta smo šašave?
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
i meni se čini da je okvir zlatni! ali svidja mi se slika puno... kombinacija boja i motiva mi je super i odlicno spojeno
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
I ja vidim da je zlatan, i meni se chitava kombinacija veoma dopada...daje unikatnu notu chitavom radu... A rad je za pet! Bravo, divno :)
Pretpostavljam da je to platno ![]() Nijansiranje gore je prekrasno... kako se to radi, ako smem da pitam? |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izgleda da sam jedino ja sasava,a bome i corava
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Proljeće, ako smijem....ovo je tako lijepo. Sviđa mi se sve. Po mom ukusu ništa nije viška. Taman s mjerom i stilom.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako dobro. Sviđa mi se. Cvjetići su tako nježni, po mom guštu.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Opa čini mi se da sam vas dobro iznenadila!!! Rad je rađen na keramičkoj pločici!!!
Okvir je zlatni (kaća) ne zeleni, brzo po naočale...
Lilian jasno da smiješ pitati pa zato smo tu da razmjenjujemo iskustva i pomažemo si!!!
Znači podloga je svijetla, onda sam na nju stavljala boju nešto između bež i smeđe boje. I na kraju sam pomiješala ovu neku boju i nju nanosila tako da sam spužvicu lagano umočila u tu boju i onda njome vukla po pločici. Tako se dobiju te nepravilne šare...
To je u biti jedna lijepa igra...opustiš se i uživaš i onda ti ispadne super rad!!!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Na početku sam i ja mislila da je okvir višak, ali kad se malo bolje pogleda on zatvara, podiže sliku i daje joj unikatni štih. Za dvojbu boje zlatna ili zelena reći će nam autorica jer sve ovisi koliko je fotić iskrivio ili ispravno slikao boju okvira.
|
|
![]() |
|
A isto mislimo što se toga tiče....nekako on podiže sliku...mislim da bi bez njega slika bila "preobična"...
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Proljeće, sviđa mi se sličica, baš je neobična i zanimljiva sa tim bojicama.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
I da ne zaboravm, onaj prošli rad sa printevima je isto super, originalan, i uredno napravljen.
|
|
![]() |
|
Dori hvala ti na komplimentu.
A i svim ostalim curama...drago mi je da vam se sviđa.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |