JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 58> |
Korisnik | |
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pridruzujem se cestitkama za malog slatkisa!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sve najbolje malom toniju zelim
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
joj fala curiceeeeeeeeeeeee
nista danas od slika jer je fotic u vrticu na fotkanju rockasa.....kiss
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kad će te slike više??? jel ima kaj novo il sam ono kaj sam vidla??
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ma ima, ali ti velim da je citac bio zagubljen, nasla sam ga pred pol vure ali bum sutra skidala na poslu jer je ovaj moj komp kao kocija spor
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
šmrc.......al bum bila strpljiva....
|
|
![]() |
|
i ja moram bit strpljiva, a stavim i slike iz vrtica danas.rockas princa
|
|
![]() |
|
ajde ajde, da vidim...
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
nisam bila u toku pa...ali kažu da dobre želje nikad ne kasne..i ja želim tvom junioru da bude sretan, veseo i zdrav!
![]() |
|
![]() |
|
hvala koka
|
|
![]() |
|
![]() ![]() drveni siroki okvir
![]() vila na panju
![]() ![]() ![]() moje boce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() svijecnjaci zvijezde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() male slikica na paspartu kartonu i na malim platnima-pokloni za male uzvanike na antonievom rockasu...imam ih doma jos cca 6 kaj se suse jos motiva to poslikam danas
i doma se susi 5 boca i u pripremi 7 platna...no to do slijedeceg tjedna
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
happy happy birthday tonceku!
a mami da sve to izdrzi... iako uopce ne sumnjam...
![]() |
|
![]() |
|
fala
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ja sam to sve već videla....tra la la la la....
![]() Isuse, vidi se da se u zadnje vrijeme družim sa Jasssi ![]() |
|
![]() |
|
joj sad sam se setila da si na foticu vidla...hehehe a zakaj prosim lepe......pa ja sam sam dobrog uticaja...lalalaaaaa
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
uuuu,koliko predivnih radova!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i mene...
Malom princu želim sve sve najbolje!!!
Radovi su ti super, kao i obično!!!
Da li je to gore između ostalog i Bob graditelj???
Moj Ivan ga obožava...
|
|
![]() |
|
neg kak, imam salvetu ako trebas draga, spremim ti, vec je vrijeme da dojdes
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bor je odlican,ma vidi njega kako je sretan,zlato malo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |