|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 50> |
Korisnik | ||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
ja sam bila uspijela zasaditi koštice i bilo je naraslo prekrasno malo drvce 1,5 m u rekordno vfrijeme čak je dao cvijet ali ga je sasjekla šogorica kojoj i trava smeta a kamoli nešto drugo(bila sam ga posadila kod svekrve u Zaostrogu koji inače nema rogača a sva okolna mjesta su puna...i svekrva kaže da to njoj netreba i ptremjesti ga kod šogorice i ova ga uništi umijesto da mi ga je iskopala..poludila sam ..)posadih i pretprošle godine opet ali tu na murteru..drže se ali nekako jadno mislim da ih nisam zaljevala dosta kad je bilo vruće..ovdje ga uopće nema ali vidim da su mali vrtlari posadili već pravo drvo jednom vikendašu..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
Neka maslina, ona je stvarno neuništiva, korisna i dekorativna. Ja sam sa mojih ove godine ubrala maslina za 2 litre ulja - dobar početak. Rode tek četrvtu godinu.
Rogač je i kod nas zapušten, a nekad je bio jako cijenjen i vrijedan, ovako je dekorativan i može se rezati da raste kao grm, ali za plod trebaju biti dva. Meni njihov plod jako lijepo miriše, ja ih stavim par u košaricu s voćem i sve miriše po njima. Da bi se jeli onako cijeli trebaju biti mladi plodovi i treba imati dobre zube. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
|
vidim da bude u našem kraju maslina ko u priči, super, meni je to najsvetije drvo da tak velim, odnosno najplemenitije. A za rogač - ja sam mislila da budem u skoro vrijeme radila rogačicu od njega a ono nikaj
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
Proljeće moja maslina je u tegli br. 50 pa se nadam da sam joj za jedno duže vrijeme osigurala dovoljno mjesta.
Kod mene je sve posijano i posađeno što se imalo posaditi a u subotu stiže nova pošiljka sadnica od moje drage BB, što se jako veselim a što sam kupila pišem vam u nedjelju a i impresije također.
A što se "malog bračkog vrta" tiće Lantana će shvatiti, svo ovo mediteransko bilje je u sjećanje na mog najdražeg Dalmatinca,tako da je "mali dalmatinski vrt" mi draže
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Tija i ti ćeš imati Mali gradski brački vrt???
Tako ču ja svoje nazvati, jer sam dobila jaaako puno cvijeća od Lantane!!!
Zamisli i ja sam između ostaloga dobila i maslinu, ali ja sam svoju stavila u kantu od jupola, jer su rekli da treba imati veliku teglu.
A koji promjer ima tvoja tegla od masline???
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
Hvala Duda, veli se malo ali slatko
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
lijepi mali vrtek
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Draga Maryann jesi ti vidjela prvu sliku mog vrta od nje do danas je prošlo 4 godine nije to tak veliko vremensko razdoblje, ima nade i za tvoj vrt
|
||
![]() |
||
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
Ajoj kad vidim vase vrtove kako su prekrasni stid me moj i pokazat ali jos malo pa ce niknuti povrce onda ce i moj biti zeleni raj ...
![]() |
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
|
Tija draga tek sam sad nabasala na tvoj vrt, prolistala sam od 1. str. do 13.
nisam se stala diviti koliko i mali prostor može biti biti prekrasan kad ga se uređuje s ljubavlju, pedantnošću i slogom. Uživala sam šetajući kroz prelipo cviće. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Vidim imala sam posjetu, čitam kod Triše i ona piše (vidi rima) da je počaščena kad mali G dođe k njoj, znate što i ja sam počašćena dok dođe On, Baka Bea i Lantana (nemojte se nitko uvrijediti ali ti ljudi pišu malo ali pametno i dok ostave trag kod mene ja sam presretna)
![]() Mama hvala na informaciji, to da raste sporo mi je bitno, a za ovu zanimljivu pričicu nisam znala, a još mi je tegla ispod Mijinog prozora blagoslovila sam je popravo.
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
|
Tija rogač ti raste jako jako sporo, tako da ćeš moći dugo uživati u njemu
![]() ![]() ![]() To je razlog zašto sam i ja sjemenkice tražila- pa nek raste ima gdje
|
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
|
Ma lako mi tebe uvijek pronađemo!
![]() Vidim i kod tebe u vrtu se sve polako budi. Jedva čekam slike kad sve propupa, prolista i oboji se najrazličitijim bojama. Bit će preeeekrasno!
|
||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
jedva sam se "pronašla", moram čim prije nešt pametnog objaviti "vrtek" mi je otišao na drugu stranu a to je nedopustivo. Samo sam htjela reći da se našla buduća ponosna vlasnica moje bergenije.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
i još nešto ja sam nekom obećala bergeniju neznam kome, neka mi se javi (tak mlada a sklerotična) znam da su Sesvete bile u pitanju
|
||
![]() |
||
![]() |
|
bila si u pravu je rogač, to naraste veliko? moram staviti još jednu sliku dala si još nešto malo sa zaobljenim lističima a ne mogu se sjetiti kako se zove a znam da je to baba imala pokraj vinograda
|
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() |
|
Lijep ti je cvijetić ne bih mu ni ja mogla odoljeti.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Triša hvala puno pišem adresu na pp, čak je i mom dragom prekrasan.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala hvala na ponudi ali ne hvala, ja bi Sunca i +30 - +35 i onda sam najsretnija
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |