Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 56> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni je prva prekrasna,ali druga me je kao i Anđelku ostavila bez daha.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Prekrasne kutijice naročito ova druga kao što reče piramidal ostavlja bez daha
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Puca mi stalno mreža, ali ove tvoje kutijice zaslužuju da pokušam i sto puta spojiti se, jer su jednostavno prekrasne i ne mogu da ne izrazim svoje divljenje, a naročito za drugu, divna je..
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno vam hvala. Baš se iskreno veselim vašim pohvalama. Pokušala bi je napravit i sebi, ali bojim se da ću uspjeti. Mare-nostrum to je neka čudna zelena boja...ja bi je nazvala zeleni tirkiz....ha ha. Izzy vidjela sam. Tako bi rado išla. Ako skupim kune idem. Baš želim.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a da znate tek kako ova zeleno-tirkizna izgleda uživo?
![]() daaaa, moja jeeee!
hvala ti draga saara!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ah, zavidimo ti draga Anastazija...
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hi hi!!! Tetice!!!
|
|
![]() |
|
Evo malo Božićnog ugođaja. Na balonima je snijeg, bobice itd dorađivano samt puderima i linerima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i jedan pjat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako tko naleti na ovakve i bude htio slat koji u Dubrovnik puno mu hvala.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kuglice su odlične,a tanjur je za deset
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
kuglice su odlične, a tanjur je za desert i to neki jutarnji za doručak,
jedan topli croissant u gornji desni kut recimo ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kuglice su preslatke, a tanjur je predivan! Posebno mi se sviđa kako si fotkala tanjur, cijeli aranžman!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
sve je prekrasno, al ona crno-plava kutija je savršena!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
a ne ne ne... ovo nije tanjur za stavljati hranu na njega... ovoga se samo gleda i divi mu se... pa makar ovako iz prikrajka
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
zar ti stvarno misliš da bi se taj croissant zadržao ili neDajBože stigao zamastiti tanjur
![]() saara, preletavala sam još prije s divljenjem tvoju galeriju i posebno mi se sviđaju tvoji radovi u tamnom ruhu, biljno-decoupaženi kutak na terasi i oni otisci dlanova ako se dobro sjećam... ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Saraa kuglice su supać..ali tanur je isključivo za gledanje...prekrasan mi je...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kuglicu su prekrasne, ali ovaj tanjur.......mrak!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Tanjur čista desetka a ni kuglice ne zaostaju za njim sa svojom ljepotom.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
saara prekrasno za 10
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |