Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 140> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
naravno da je sve lijepo ali idu moji favoriti: reica, gladiole i naravski ruže
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja ću ti ishvaliti trubljice, predivne su ovako direktno u vrtu, baš bi bilo super da mogu tako i opstati.
![]() Znači tebi su preko zime samo u bubnju. Da li ga omotaš možda čime ili ga staviš možda u veću vazu ili kako? Da li je to lako za zalijevati, mislim za preko zime. Ja nemam trublje jer sve više i više odustajem od lončanica i sadim više trajnice ali ova mi se ideja sviđa sa bubnjem.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta izdvajati ovdje nema izdvajanja -ma sve predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ah,bas lijepo...malo si me utjesila ![]() ![]() ![]() Hvala ti!!! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Cure hvala svima na posjeti i pohvali za moje cvijeće i "cvetek".
Korijenko, ja trube u jesen izvadim i samo tako sa bubnjem stavim u podrum. Da ide u kuću ili negdje na vidljivo mjesto onda bi trebalo bar malo zakumflirati bubanj, ali za podrum je to OK. Zalijevanje im zimi baš i nije previše potrebno... dovoljno je par kapi odozgor tek toliko da se ne rasuši potpuno.
Dzomba, ja gladiole moram vaditi u jesen, a neznam kako je kod tebe.... sada dok ocvatu porežem cvjetnu stapku, a listove ostavim da se sami posuše i nahrane gomolj, a u jesen prije mraza vadim iz zemlje. Iako sam vidjela da ponekada sitni gomoljčići koji ostanu u zemlji hoće na proljeće potjerati.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kat.rea, vidim bila si večeras u mojoj vikendici, šteta što sam već bila otišla inače bi ti vrlo rado ponudila sladoled i ležaljku pored jezerca.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Znaš Triša da bi mi i jedno i drugo danas dobro došlo.....prvi radni dan nakon GO i to jaaako težak dan.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kat.rea opet sam prošetala tvojim cvijetnim carstvom. Zbilja nema čega nema. Sviđaju mi se silne kombinacije različitog cvijeća koje raste skupa. (petunije, pelargonije, puzavci ljubičasti i ...) O ružama da ne pričam. Ali i Rea je veliki ukras u toj divoti! |
|
![]() |
|
ovako je kobea izgledala 17.07.
ovako prekjučer tj. 02.08.
Ovo je bio mali fotosesion za Trišu i Lantanu, ali fotosesion koji će imati nastavak...
|
|
![]() |
|
Konačno sam dočekala da mi procvjetaju anemone, nisu lijepe kao Šmrckicine, ali su mooooje
purpurno ljubičasta prekjučer
i danas
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ups, nisam duže vrijem šetala tvojim vrtom pa vidim da imaš puno novosti!
Pohvale trubljama, morat ću i ja svoje na proljeće zasaditi u vrt kao i ti!
Moja je sada grozna! Žute joj listovi, slabo cvjeta................
P.S. Ova kobea mi se jako sviđa! Ačli kako ništa ne znam o njoj molim te napiši mi nešto o njoj!
![]() |
|
![]() |
|
A sada moja Antunova trubljica ( obečana Antunu07)
danas
noću
još jednom danas slikana
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
anemone prekrasne, a tek cobeja i mene zanima nastavak....jedva čekam
eksploziju tj. cvijet ![]() |
|
![]() |
|
U "priči sa zapadne strane" uz anemone svoje mjesto su našle moje -Silvekine kadifice i carsko oko
i evo je .....žuta kadifica
|
|
![]() |
|
Sjeverozapad, odnosno rub ili bolje bilo reći obrub oko povrtnjaka je rezerviran za ruže, gladiole i dalije, no ove godine samo bijele
lani su sve bile pune kao na prethodnoj slici, a šta se ovoj dogodilo pojma nemam, no nije loša ni tako, zar ne....
|
|
![]() |
|
Ova ruža mi je sva nježna.... i cvijet i tanke grančice
i evo je sa "tankim vratićem"
|
|
![]() |
|
Lobelija koju sam sijala ovoga proljeća, nije baš bujna, ali s obzirom da ju je teško uzgojiti iz sjemena u kućnim uvjetima, sretna sam da je uopće procvjetala
i moja Rea u igri
|
|
![]() |
|
Baka hvala na posjeti, a što se kombinacija tiče pelargonija - petunija to uvijek dođe neplanski jer se petunije same rasijavju i cijelo ljeto niču u posudama, moje je samo da jače ostavim i redovno ih zalijevam, dok sam one duple ipak morala kupiti ( kombinacija sa puzavcem i klorofitumom)
Bergenija, Bromelija hvala na posjeti, a što se cobaee tiče ni ja baš neznam puno o njoj. Proljetos sam naletila na sjeme, posijala i evo, a više o njoj je napisala Baka Bea, pa samo prenosim
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto mene opet. Nanjušila da ima novih slika!
Trublje, cobea, anemone...ruže... ma da ne nabrajam, zbilja cvijetni raj!
I naravski
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |