LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.
![]() Silvek, naraste mali grmić, ali ja ju imam tek od ljetos
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš ti je lijepo. Ja sam zapostavila kućno cvijeće zbog onog u dvorištu. Malo mi dođe žao kad gledam vaše sličice.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoya, zato imaš prekrasan vrt, pun lijepih biljaka, na kojima ti dobronamjerno zavidjam
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora, pa kaktusi izgledaju super, kad se samo sjetim da do pred par mjeseci nisi baš previše marila za njih, a vidi sada čudo, ostale su biljke predivne. Ali mali prioritet daje maranti, prekrasna je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
lijepa kolekcija kućnog bilja!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
hvala svima koji ste me posjetili i na vašim lijepim riječima.....
Triša, kaktusima ste me zarazile vi forumašice, koje ste i pomogle da kolekcija
postane ovako velika.....na čemu vam velika hvala.....sad sigurno neću moći stati
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo Lora, drago mi je to čuti, a kod mene su se opet "rodile" neke kaktus bebice, koje čuvam za tebe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša, baš ti hvala što misliš......već razmišljam kako b iih mogla i kad zagrije razmjestiti.......
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čovječe!! Pa to je tek botanički vrt u kući. Moj ti nije i do koljena! Stvarno Lora imaš super biljki, neću lomiti jezik!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ajme draga Lora imaš stvarno prekrasno kučno cvijeće..svaka čast stvarno sve izgleda prelijepo..
|
|
![]() |
|
hvala, hvala.....no moram se potruditi da nekako i vrt bude pristojan. No nikako da barem malo zagrije pa da malo počnem čeprkati, a prsti me svrbe. Ali što mogu kad nisam mlada ko Triša, pa neću van dok ne zatopli.....
![]() |
|
|
![]() |
|
Ha-ha, baš ti hvala draga moja, nauživat ćeš se ti u svom vrtu kad zatopli, a i ja jedva čekam kad ćemo piti kavu i jesti sladoled, a tek kruške u vinu ispod kivija una tvojoj terasi, gledajući agapantuse.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
samo da te pozdravim jer ne mogu vidjeti tvoje slike |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma prekrasno cvijeće imaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pono hvala cure....Mari žao mi je da ne možeš vidjeti slike, no ne znam u člemu je problem..
Jučer je bio lijep sunčani dan, doduše prohladan, pa sam iskoristila za malo radova u vrtu.
Nisam puno, jer sam brzo se umorila. Poslikala sam nešto, s namjerom da dans nastavim i stavim još poneku sličicu. Medjutim danas je hladno brrrrr, a i zemlja je u toku noći ponovo smrznula.
Podijelit ću s vama onih par slikica koje sam napravil
Paeonia lijepo napreduje
![]() Vaze spremne za nove biljke
![]() Kamenjar još spava
![]() Rododendron ima lijepe pupove
![]() U ovoj vazi u sredini je posadjen ljiljan, no sa strane nešto viri, a nemam pojma što
![]() Bungica, izgleda je uspjela prezimitzi, odrezala sam jednu suhu granu i ustanovila da je zelena. Naravno i dalje je pod kaputićem...
To bi bilo to.....kad nastavim radove dobit ćete detaljne inforcije...
![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Joj ovaj zidić s vazama! Ima tu još mjesta između.... puuuno!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve se lijepo polako budi
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidim tvoje slike samo kad ih netko citira
e pa sad ću samo čekati ako mi se posreći.. ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod tebe Lora pravi botanički vrt, prekrasno
![]() Drago mi je da je tvoj antiša zdrav i živ moj je u vječnim lovištima ![]() Jako mi se sviđa kako si napravila one cigle oko travnjaka , uredno i sa ukusom ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Lora, kad sam bila prvi put kod tebe između krasnog cvijeća u tvojoj sam verandi ugledala dva ili tri kaktusića........ ova slika me je posebno obradovala.... Lora pa ti si dobila kaktus-virus, zaraza djeluje
![]() Krenuo ti je božur .... i moj isto ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |