Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 104> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma super onda ------- ma kod mene slabo totalno bili su cvijećari ali konkurencija velika bila od dr. i sad ne možeš ni kod jedni ni kod dr, naći
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Stefkaja , ušla sam ti kradomice u tvoj vrt i popela se na teracu da se s vrha divim tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala na posjeti vanja, slobodno ti dođi i češće na moju terasu..
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stefkaja, i uz tvoje unutarnje cvijeće ćemo mi uživati, već vidim!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala ti na posjeti Anaida..
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
imaš jako lijepo kučno cvijeće, a zamiocaliijus je preljep
![]() |
|
![]() |
|
Hvala bromelija, pa sezona vanjskog cvijeća je pomalo gotova tako da sad ostaje samo kućno za slikanje..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koje ljepotice a de mi reci gdje si smijestila to krompirka jeli ti u toplom -pitam te zato što je moj na prozoru u kuhinji
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stefkaja, dugo sam bila ovaj put kod tebe ali trebala sam pogledati više od 10 stranica u gotovo mjesec dana....
Najprije da ti pohvalim predivne lukovice tulipana.... koliko lijepih vrsti......
Oduševio me je žuti dupli hibi.....veličanstven primjerak
![]() A tek nasad krizantema.....savršeno
![]() Kućne biljke ko da sam ušla u cvjetarnu...pogotovo ciklama....
![]() A vani jezerce i kreacije oko njega......maćuhice......figurice.....famozno
![]() Za fuksiju sam si odmah zapisala za Confodor....da sam bar prije znala....imam puno fuksija i bile su mi sve krcate tim prokletim bijelim mušicama....
![]() Šta ti si im samo zalila u vazu tu otopinu ili si ih i sa time špricala po lišću ?
Sve u svemu, baš mi je drago da sam svratila kod tebe jer sam vidjela puno lijepog cvijeća i "pokupila" još jedan savjet....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Kod tebe svega lijepoga i vani i unutra ali meni je nekako najljepša ona maćuhica u čizmici i to još u mojoj omiljenoj plavoj boji!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako ti je dobar onaj spiralni kamenjar - ideja za 10, ali ja ovaj put glasam za zamijicu - pardon za kinkong zamiju - predivna je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
![]() |
|
Pa moj je za sada u hodniku, ovog sam ostavila ovako bez flaše pa da vidim dali će se primiti a neznam dali da ga premještam u toplo..iako ni u hodniku nije hladno..nekih 10 stupnjeva |
|
![]() |
|
Ja sam ti samo jako zalila fuksiju u teglu i nakon 2 dana mušice su nestale.. |
|
![]() |
|
Ne mogu vjerovati da ti ne miriše, moje sve koje sam kupila miriše i to jako..ja sam mislila da sve sitne miriše ali možda nije tako.. |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti mom malom vrtu..
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |