Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 49> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Triša...hibiskus je...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da baš sam vesela nisam ga nikada imala i ne znam puno o njima, ali čovjek se uči dok je živ, pa tako svaki dan s vama i od vas nešto naučim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hibiskus je stvarno prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Triša baš si me nasmijala onim MM kupio, a ja dodala poskrivečki Hibi je prekrasan. I naravno bravo za TM, treba se držati dobrih starih običaja.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam cure, malo me zbunjuje hibiskus, pa ga po noći još stavljam unutra, ali ima nbjelov na forumu, koja negdje na Hvaru uzgaja samo hibiskuse, pa moram malo "do nje".
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
dobila sam sjeme nevena i malope trifida,koliko sam skužila to je sljez
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
rekla bih da je sljez,bar lici...
Triso hibi je vauuu... |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....Triša, moj hibiskus je još u kući....pogotovo tvoj nije još za vanka jer je stigao iz rasadnika.....ostala sam nažalost na samo jednom, drugi je dobio neku bolest truljenja ispod kore i partio, a prošle zime su mi pošla 3.......a jako ih volim....
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
i ja sam se,kao i Triša, malo ogrebla za Dan žena
![]() ![]() a onda sam i sama sebe počastila sa clematisom ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Kontesa dobar izbor,listovi kale su mi jako zanimljivi,i ja ove godine pokušavam naći što više kala u svim bojama,za sada imam bijelu i gomolj od roza koju sam kupila prije par dana.Phlox ću si svakako nabaviti.Moje bolje polovice nema već 10 dana tako da se za ništa još nisam ogrebala,budem ja to kasnije nadoknadila
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
[QUOTE=Triša]Manči super biljčice, a tek kada procvjetaju.
Lily - ja ga imamod lani nije mi cvjetao, a ove sam godine kupila još jednog.
Oba imaju vani listiće, tako bih željela da mi barem jedan procvjeta, što naravno želim i tebi.
Kako hje sutra 8.mart, a mm ima uvijek običaj iznenaditi me nekom biljčicom - ovaj puta je to prekrasan
hibiskus
Triša hibiskus je prekrasan,još ni jednog nisam imala ali doći će i on na red jednoga dana.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() stolica za cvijeće--bila je zadnja i malo nakrivljena, na popustu 19kn--ma može se slobodno i sjest na nju!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e stolica je prva liga..ako i ne možeš sjediti na njoj sa jednim cvijetićem će biti super ukras u nekom kutku
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ovo ljeto na balkonu a kasnije u kući...
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kontesa kale su prva liga,moram i ja u kupovinu njih. A clemantis crveni već dugo tražim al te boje nigdje-gdje si ga kupila i kolko košta?
|
|
![]() |
|
Sve je prekrasno i baš je lijepo kad nas netko razveseli, ali meni nije loše niti kad samu sebe razveselim, a imam nekakav običaj da bar jednom tjedno odem u kakav rasadnik.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lilly kupila sam ga u baumaxu (mislim da je..buni me sa bauhausom) i da je bio oko 46 kn dok sam ga u žitnjaku vidla za nekih 60-ak...zato sam ga i kupila jer mi se učinilo povoljno
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Minimode lipo si se obnovila sa cvićem a i stolica je bonbon
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ja sam gledala u MBMu ali bilo je samo rozih i ljubičastih po 36 kn ali ja bi baš crveni. Sad znam gdje ih ima!!!!
|
|
![]() |
|
Evo danas su mi došle sjemenkice od Zvonkice,sad ću se malo zabavljati sa sađenjem njih.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |