dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 139> |
Korisnik | |
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne biljke, a po bebičnjaku vidi se da će ih biti još cijela hrpa
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Moon, drago mi je vidjeti te u mom dvorištu!
Hvala ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepa je...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
[QUOTE=milica7]Lijepa je...
![]() [/QUOTE potpisujem ,neobično se savila kao slap
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Milice
![]() Aralija ![]() Dobro mi došle! Stvarno je zgodna ta gospođica ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Što ćemo sad raditi do proljeća? Jesi li sve isplanirala ili ćeš si planiranjem kratiti duge zimske dane
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ma, već sad mi je dugo čekati....
Ostaje mi planiranje... Nadam se da me ruke neće jako boljeti i da ću moći malo štrikati ili heklati ili bilo što da lakše "prebolim" zimu. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
cure, ostaje nam sobno cvijece, ono nas ne napusta bez obzira na minuse vani i treba jednaku paznju i ljubav
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Eh, draga moja, njih imam samo toliko koliko u jedan zagrljaj stane... skučen prostor
![]() Da je sreće imala bi ih ajooooooj... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Samo da ti javim da sam prošetala i uživala.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Za lespedezu i tebe
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Camellia
![]() Miro ![]() dobro mi došle! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Očito dijelimo istu sudbinu što se sobnog cvijeća tiče. 5-6 teglica ne zahtjevnog cvijeća jer zbog susjedne zgradurine nemam više ni svjetla. Uh kako mrzim to zgradu
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dadinice, štrikaj, heklaj.......i ja to radim već svako večer po malo.
I da ti kažem da ti je ona lespedeza "nastrana", a ti si misli zašto ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Eh Dijana, Upravo to, nedostatak svjetla ali i prostora...
Živim u adaptiranoj nabijači, tako da u dnevnoj sobi ni nemam prozor, a u kuhinjski stane malo. A zaista volim sobno cvijeće, upotpuni i oplemeni prostor. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hej Glikice! Cijeli svoj život se družim s iglama svih tipova, ali sada je sve teže s pokočenim prstima. Vražji artritis.... Ipak, ne dam se ja!
A gospođicu lespedezu ću ja već "preodgojiti"! Ionako je već zovemo "depedeza", tako ju je moja Vanjica krstila. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Dadinice krasne su ti biljčice i vanjske i sobne, imaš zlatne ruke!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dadinice, depedeza mora stvarati takve slapove...tak mi je rekla teta prodavačica..
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |