Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 378379380381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otkud u ovo doba mušice?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Danas jest nedjelja,ali sam se naživcirao jakoo!Ja u vrt po brokulu,kad tamo najezda mušica na kupusu!!!RRR,kako sam ljut,riješit ću se ja njih pomoću homemade likvi,prašak pecilni,voda,bit će njima
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hvala Vam Admine!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
nije problem za još jednu brbljaonicu... dobra ideja.... ali drzimo se nekako nevezanog brbljannja o vrtu i povrću.... i slicnim temama... da nemamo dvije brbljaonice iste samo na razliciti mjestima....
ono lagana kava uz mrkvu i zelje
![]() |
|
![]() |
|
Dobro nam došla Dijana!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nemam u dvorištu ni voća ni povrća, tek poneku stabljiku feferona ili rajčice ,al ću svejedno zaviriti da vidim šta se tu događa.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
...evo ti jedan među najboljima http://www.stare-sorte-voca.com/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=7:kruke&Itemid=8
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pa kad se mora, da budemo ozbiljni...(imam prekrižene prste, psssst)
Jedno zbilja ozbiljno pitanje. Wiz, vidim da imaš starinske sorte jabuka... znaš li gdje se mogu kupiti (naručiti) sadnice starinskih sorti jabuka i krušaka? U planu nam je obnavljati voćnjak, a ja ne želim imati prskano voće... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
...a ko je to napisao...?.Onda po svem sudeći...nema zabave...tiha misa slijedi,nema smijeha
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ja sam malo priglupa... što bi trebalo značiti ono "bez chata molim" u naslovu?
A Fiki nam je baš fotogeničan! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gle i Fiki nam se probudio? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Wiz tko ti ostavio golu košticu od masline? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
ooo Ljudovi mojii,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tako je Dadinice ! I ovim putem ja se i ovdje također Zahvaljujem našem Adminu što nam je to omogućio! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jeeeeeeeee! Dobili smo lajaonicu.... uuuups, oprostite.... dobili smo šalionicu (cirkusiraonicu)
Hvala gazda!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Istina da još neki fale, ali doći će i oni! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dobar dan Gt! Tu su, tu su !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
dobar dan! A gdje su konobari?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 378379380381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |