Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 66>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 08:30
uvijek u vrtovima vidim nešto što znam po izgledu a onda saznam i ime - gonfrena - ali neznam zaj se zaman imenima kad i tak to sve nebrem zapamtiti....
inače super stazice, dvorište, prekrasno
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 22:28
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Slobodno, Zvrk! Thumbs%20Up

Ja često šetam tvojim vrtom i tako smanjujem svoju čežnju za Engleskom :)
Nisam nikad bio tamo i vjerojatno ni neću, a gajim prema njoj osjećaje kao da je riječ o mojoj zemlji.

Ne znam da li si primjetio ovu temu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3362 Wink.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 01:27
smile141prekrasno dvorište. Koji dizajnsmile39?
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:14
mislila sam da ću te naći doma pa da malčice kafenišemo, ali ti si u gostima negdje valjda
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 11:51
Kako je sve prekrasnoTongue
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 11:50

Slobodno, Zvrk! Thumbs%20Up

Ja često šetam tvojim vrtom i tako smanjujem svoju čežnju za Engleskom :)
Nisam nikad bio tamo i vjerojatno ni neću, a gajim prema njoj osjećaje kao da je riječ o mojoj zemlji.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 11:37
I opet u setnju tvojim lijepim stazama. Approve
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 11:24
posadio sam ih gusto, na 10-15 cm Tongue.
Guraju se i bore za ono malo hraniva u tlu. Očito su zbog toga ostale niske.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 10:28
Gogo, vrt ti je prekrasan kao i uvijekClap Zanima me kako to da tu ti tako niske i pune cvatova gonfrene, moje su manjih cvjetova i rastu u visinu...kaj ima radiš da tak izgledaju???Smile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 08:07
i onda da te ne zazivam, pa zbog ovakvog predivnog opisa drveća i šume bit ću još "dosadnija" (ako to mogu biti više), nikad nisam o šumi razmišljala kao o katedrali.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 09:39
Hvala Lantana!
"Problem" mog vrta je to što je još mlad. Nema starog drveća, a drveće obožavam. Ono vrtu daje tajnovitost, a u meni budi osjećaj strahopoštovanja i dostojanstva.
Ne znam kako je kod vas, ali ja kad uđem u neku staru, višestoljetnu šumu, imam osjećaj da sam ušao u katedralu. Dođe mi želja da obgrlim njezine divove i osjetim se stopljen s mirom i tišinom koji u njoj vladaju.

Moje drveće je još mlado i zajedno rastemo gotovo od trenutka njihovog rođenja. Sve što "zna" ono, znam i ja. I tako ćemo zajedno proživjeti cijeli moj vijek. Tongue

Očito geni starih Slavena, upleteni u moj genetski kod, utječu da toliko volim drveće. Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 23:26

Hvala Lantana!
Nažalost, nije još lijep kako bih htio. Ali vrtlari moraju imat strpljenja. Koliko god ja požurivao moje biljkice da rastu, one napreduju onako kako im njihova priroda nalaže.
Dovoljno sam rano počeo sa kreiranjem ovog vrta. Do smrti ću imat priliku da ga vidim u punoj ljepoti Tongue

Ne smatram da je moj vrt nešto pretjerano lijep, no nije mi ni cilj da bude najljepši vrt, kojim ću se dičit pred drugima. Cilj mi je stvorit svoju malu oazu. Oazu za moje biljke i životinje.
U vrtu postoji puno detalja, skrivenih mjesta. Taj ugođaj tajnovitosti nekako ne uspijevam uhvatit na fotografijama. Previše je tih malenih kutaka koji grozno izgledaju na fotografiji, a uživo su baš šarmantni.

Lijepo si Gogo ovo rekao, više si ti neka umjetnička duša nego informatičar. Ja mislim da si ti svoj vrt već jako lijepo formirao, a godinama će samo biti ljepši i ljepši, a ti ćeš dugoo, dugoo u njemu uživati.
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 20:40
Vidim da je Lasta porasla
i meni su gonfrene zapale za oko,divno pasuju pored stazice...tvoj vrt je pravi park,savrsen
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 19:13
sve je predivno ali gonfrene izuzetne.Samo jedan grm ne izgleda nešto posebno ali ovak u nizu su prave slatkice
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 17:31
Prije nego zađem u tvoj vrt, uvijek uzmem zraka, jer znam da ću nekon nekog vremena teško disati i uzdisati od ljepote. One lila loptice uz put su prekrasne, a još kažeš nezhtjevne- baš super.
Obožavam tvoje slikanje širokog djela tvog vrta, svaka slika je tako dobro osmišljena, a lako kad je takva divota na slikama.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 15:08
Gogo, Gogo, tvoj vrt je sve samo ne seoski. Više neki velikaško/grofovski park! Stvarno je užitak njime prošetati.Thumbs%20Up
Da ne kažem da na slikama i nevidimo da je suša. Sve zeleno i s cvijećem.  Moj vrt je cijeli dobio žuti štih... od suše!Cry
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 13:49

Albicija uspješno prezimi vani, ali ju moraš zaštitit od hladnoće.
Možeš slamom, no meni je praktičnije umotat ju u flis. Ima tog flisa za kupit i prilično je jeftin.

Kod mene su jako hladne zime i neprestano puše sjeverac, ali albicije prezimljavaju bez problema. Puno ljudi u selu ih ima.

A nećeš vjerovat koliko ih ima u Baranji. Nema dvorišta u Baranji da u njem ne raste bar jedna albizija.

Ja imam Albiciju sad drugu godinu.
Jako je narasla ali još nije cvala.
Da li je tebi cvala ?
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 12:12
Hvala Lantana!
Nažalost, nije još lijep kako bih htio. Ali vrtlari moraju imat strpljenja. Koliko god ja požurivao moje biljkice da rastu, one napreduju onako kako im njihova priroda nalaže.
Dovoljno sam rano počeo sa kreiranjem ovog vrta. Do smrti ću imat priliku da ga vidim u punoj ljepoti Tongue

Ne smatram da je moj vrt nešto pretjerano lijep, no nije mi ni cilj da bude najljepši vrt, kojim ću se dičit pred drugima. Cilj mi je stvorit svoju malu oazu. Oazu za moje biljke i životinje.
U vrtu postoji puno detalja, skrivenih mjesta. Taj ugođaj tajnovitosti nekako ne uspijevam uhvatit na fotografijama. Previše je tih malenih kutaka koji grozno izgledaju na fotografiji, a uživo su baš šarmantni.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 11:49
Gogo u tvom vrtu je uvijek prekrasno, od cvijeća do svakojakih vrtnih detalja, stazica, zidića,  a sve zajedno ovo je jedan od najljepših vrtova. Clap
život je more
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 11:02
Albicija uspješno prezimi vani, ali ju moraš zaštitit od hladnoće.
Možeš slamom, no meni je praktičnije umotat ju u flis. Ima tog flisa za kupit i prilično je jeftin.

Kod mene su jako hladne zime i neprestano puše sjeverac, ali albicije prezimljavaju bez problema. Puno ljudi u selu ih ima.
A nećeš vjerovat koliko ih ima u Baranji. Nema dvorišta u Baranji da u njem ne raste bar jedna albizija.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.