Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 69>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 16:48

Od kuda da počnem ... kineski oleander - prvi puta ga vidim i svidio mi se. Celome, ruže, gazanije ... sve je lijepo i lijepe su ti fotografije.

A tvoj kamenjar izgleda nešto drugačije, ali je opet jako lijep!

I balkon sa surfinijama dobro izgleda. Moje su bile grozne kada sam odlučila odustati od njih.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 20:55
Evo opet sam navratila više mi navika i svaki put se divim sve više i više tvojim biljkamasmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 21:38
Stefice, odusevila sam se tvojim cvijecem.
Jako mi se svidja i Snjezana i patuljci.
Posebno su mi se svidjele slikice sa macom. Crveni oleander, plumbago, kane sa krupnim cvjetovima i jos mnogo toga me bas fasciniralo.
Odlucila sam da i ja posijem kleomu nagodinu.

Sve ti je fantasticno.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 22:16
mogu si misliti kako će sve živnutiposlje kiše
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 23:49
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 11:33
smile57
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 14:09
Štefica, kak ti je dobro u vrteku smile120...makar su bile velike vrućine. Odlično je sve....haj ho, haj ho....ekipa je super! Palma Phoenix canariensis je divna...moram si je i ja nabavit slijedeće godine, a crveni oleander je odličan. Ja sam stavila reznice na zakorjenjivanje i vidim par malih korjenčića...sad neznam koliko oni moraju pustit korjena da bi se mogli presadit. Jel ti možda znaš?
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 14:20
Hvala svima na posjeti,baš ste .

Flavia,mislim da bi oleandera več mogla posaditi u zemlju jer je pustio korjenčiće,tak da ti se dobro primi prije spremanja u zatvoreno .
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 15:05
Evo nove slike starog cvijeća .

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Ona još uvijek cvate i cvate...
[/IMG]

[/IMG]
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 15:23
Samo nek cvate.....baš je divna! smile93
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 18:46
Aha vidi sad ove ljepote. Ej a što je kod mene nešto počela želja za nekim starijim cvijećem i imam želju još na neke žute ruže štosmomi kao dijeca od njih pravili sebi noktiće ali vidijela sam ovdje samo 1 osoba da ima pa ću pokušati na jesen je sebi zakorijeniti .Clap
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 20:46
Brugmansija me obara s nogu, stvarno je prekrasna smile89
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 22:05
samo nek još cvate,duže će trajati ljeto
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 23:40
Brugmansija me obara s nogu,----------i ništa ne brini samo piši koja stranica i po redu sliku i sve ok- a najzad si mi blizu pa si mogla i doć -to 2 sata vožnje onda bi me baš razveselila još više nego ovdje-razmotri to malosmile213
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 10:56
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Brugmansija me obara s nogu,----------i ništa ne brini samo piši koja stranica i po redu sliku i sve ok- a najzad si mi blizu pa si mogla i doć -to 2 sata vožnje onda bi me baš razveselila još više nego ovdje-razmotri to malo[IMG]smileys/emot90.gif" align="absmiddle" alt="smile213" />

Evo me,stižem
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:17
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:22
Dature, kreste, moje miljenice vodenike - sve ti je prekrasno, ali ona prva slika sasvim sigurno zauzima prvo mjesto na forumu - po veličini Wink

Dobro, sad si je izbrisala, ali ti znaš na što sam mislila
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:27
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Dature, kreste, moje miljenice vodenike - sve ti je prekrasno, ali ona prva slika sasvim sigurno zauzima prvo mjesto na forumu - po veličini [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Dobro, sad si je izbrisala, ali ti znaš na što sam mislila

Ma,to sam ti ja ,draga Otok,namještala da vidim kak bi izgledala kao foto tapeta
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:40
prekrasnosmile141smile78
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:42
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Dature, kreste, moje miljenice vodenike - sve ti je prekrasno, ali ona prva slika sasvim sigurno zauzima prvo mjesto na forumu - po veličini [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Dobro, sad si je izbrisala, ali ti znaš na što sam mislila

Ma,to sam ti ja ,draga Otok,namještala da vidim kak bi izgledala kao foto tapeta

Izgledala  bi odlično, baš je bila dobra slika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.