Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 84> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma odnesem ja i kaktuse i psa sa sobom......ne znam što mi je ljepše !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
što ne da je predivna,hvala vam,mali kaktus mom peseku samo kamen daj i mozes nosit sta hoces
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ajme Kamenjar,zbilja bi se trebalo kod tebe po noći ušuljat,samo šapni kako da podmitimo tvojeg peseka
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Kamenjar zbilja je fantastična
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Kamenjar,krasula ti je prekrasna
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
stvarno je divna ovako u cvatu
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala moon,do sad su mi se pokazale kao najbolje,malo traze a kad procvjetaju predivne su ,u biti cvjetala mi je samo spring time i odusevila me..evo njene slike od prosle godine,i sad je puna pupoljaka
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
slika je losa ,al vidi se kako su lijepe i zdrave,obozavam crassule
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš je herzig
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Dudleya attennuata Crassula,vrlo rijetka biljka,pred izumiranjem(piše na netu),raste na obalnom području Sj.Amerike. |
|
![]() |
|
Koliko raznih krasula i sve su lijepe. Camellia...divna je
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Crassula dubia |
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jedna ljepša od druge,moje na žalost ne cvatu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Glikica, možda bi malo više svjetla pomoglo da i tvoja krasula procvjeta ? Krasule moje susjede rastu u stakleniku. Svjetla, imaju maksimalno moguće od ranog jutra pa sve do zalaska sunca. Moja Crassula ovata raste uz jugozapadni prozor. Sada izgleda ovako: |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A ja baš nešto gledam ovu ovatu Pinusove susjede, kako je visoka ! A moja nešto niska i široka ? To valjda zato što živi u Slavoniji pa glumi guzatu šokicu ?
A cvjetala ne bi nikako iako ima kratak dan i boravi na 10-tak stupnjeva. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
prekrasna je ta crassula pinus ,bas se radujem sto ce krasit i moju kolekciju..jako sam zadovoljna sa crassulama tako malo trebaju,evo sad na zimovanju sukulenti mi zadaju takve glavobolje bas me brinu ,sve nesto izduženo,iskrivljeno al crassule su mi predivne ...
|
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |