kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 80> |
Korisnik | ||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Posebna mi je ona prva kutija s ružom....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Vratila se Kaća, vratila se Kaća
sve mi je za 10
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
kaća majstore...bravo...krasna tacna, a o kutijici da i ne pričam
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
cure drage nije me bilo,pa tek sad iman priliku zahvalit se na prekrasnim komplimentima,hvala vam najljepsa
![]() i evo nesto malo radova,da ne mislite da sam se skroz ulijenila.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
perfektno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
savrseno!!!! ostavilo me bez teksta |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
ova skrinjica je savrsena....a i jos ljepse ju je vidjeti lijepo uslikanu i obradenu....predivno!!!
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Potpisujem maslinu i čekam nove kaćine radove.
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Prekrasno i kao uvijek "majstorski" a i prezentacija je vrhunska!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
"smiley central"..ako te nije straj,kazu da nije bas zdrav za komp,ali eto ja se nikako opametit ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Mislim, kako samo ti imaš ove cmakajuće smajliće, a mi ostali smrtnici nemamo, nije pošteno!
![]() |
||
![]() |
||
|
vratija se sime ![]() ![]() proljece,izzy cmoka velika ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Nakon male pauze (tehničke teškoće), napokon da stignem pohvaliti škrinjicu i reći da ti zavidim na dalmatinskoj klapi dolje koja se okupila, samo da smo malo bliže....
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Kaća, jesi ti sigurna da si ovo sama radila???
![]() Meni je ovo kao iz nekog časopisa!!!
Hoću reći da ti ovdje zaista postaješ "Bog i batina"!!!
Poslije ovog rada ja sam mišljenja da nema tehnike u kojoj se ti ne bi snašla.
Ovaj kovčežić mi je taaako lijep i tako poseban....
![]() ![]() ![]() P.S. A vidim da ima noviteta na forumu od kada me nije bilo...
Jako mi je drago da si se aktivirala i napravila radionicu za naše forumašice...Imale su od koga i učiti, svaka ti čast.
Sretna sam da još uvijek ima ljudi koji žele svoja iskustva podijeliti sa drugima, Kaća samo tako nastavi!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
škrinjica je totalno nježna
![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
škrinjica je baš lijepa, nježna! jako mi se sviđa. |
||
![]() |
||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
Jako je lijepa tvoja zadnja škrinjica. Baš jako
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Preeekrasnooooo!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |