Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brzinski izvještaj dok ne sredim fotke.Moram reći da sam se ubila od posla.Pauza je bila samo za ručak.Napravila sam skoro sve planirano.Nisam stigla samo smanjiti površinu mini ciperusa koji je skroz poludio.Dio vrta sam stvarno pretvorila u mediteranski.Zatim sam po stoti put posijala blitvu.Ovaj put među cvijeće i kamenjar.Možda nešto i bude od nje.Bilo je presađivanja i velikih iskopa.Imala sam i pomoć.Nisam sa sobom nosila forumaške sukulentice jer nisam imala mjesta u prtljagi.Drugi put.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Moralna podrška za nove radove!
Znam da će to biti krasno na kraju!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
naravno i najbolje pašu mediteranske biljke, a lampranhus ti je baš ta..
želi ti i dalje puno uspjeha, ma ti si znalac kad je u pitanju uređivanje i ukrašavanje vrta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni je tetka dojela taj sukulentic,samo moram ga posaditi u vazu...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bit će te zanimljivo pratiti!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ako bude sve po planu možda odem ovaj vikend.Kaže sestra da vrt nije loš s obzirom da dugo nije nikog bilo.Prognoza je dobra,a kiša je više puta obilno padala.Imam u planu raditi rekonstrukciju djela vrta,ako ne bude prigovora.Moram ga polako pretvoriti u mediteranski vrt koji se ne treba zalivati.Ova biljka će mi biti glavna na mjestu gdje je zemlja posoljena i "gori zemlja,gori kamen".Nosim i sukulente dobivene na kavama. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
To su zadnje stare fotke.Nisam bila mjesec ipo.Čujem da je sve izgorilo.Kad odem moram napraviti par "izgorenih" fotki.
|
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivan vrt draga kako je ove godine vrelo,da vidiš moj katastrofa prava,kod tebe ipak se zeleni i cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Kikice, kod tebe nisam dugo ostavila traga, ali to ne znači da te ne pratim!
Uletim ja tu i tamo, možda si osjetila povjetarac. Onaj sukulent koji ima zvjezdasti cvijet je divan- meni je propao prije par godina i nikako da nabavim novi. ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Ovo je jedna starija fotka koju sam našla zagubljenu.Neznam dali je već bila.Nemam više ni jednu drugu dok ne odem i nešto ne uslikam.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Bravo za tvoje biljčice koje su preživjele dugo toplo ljeto, i sada još našle snage da te obraduju cvijetićima!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
malo sam prošetala tvojim vrtom i divila se
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Savršenstvo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Savršenstvo bez mane.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |