vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 49> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Vilmač. Tvoj vrt je svakim danom sve ljepši i bogatiji.
Onaj panj sa sedumima je pravo umjetničko djelo. Savršeno! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
baš iz tog razloga što je tvoj vrt tako mlad a tako prelijepo uređen i pun raznolikih biljaka to je veliki uspjeh i samo tako nastavi nisam ni ja mnogo prije tebe počela samo što ti imaš veći prostor od mog dvorišta,zato kod mene jedna biljka na drugoj .
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
otok kontesa: hvala vam
![]() što se tiče panja sa čuvarkućama i meni je najdraži,možda zato što uvijek tako izgleda bez obzira na godišnje doba!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
juka uživa u društvu kadifica
![]() bome je narasla lubenica...jednom sam ju pokušala uzgojiti i ostala je veličine teniske loptice ![]() ovaj puta me oduševio panj sa čuvarkućama ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vilmač, vrt ti je krasan. Da već drugi nisu ponovili onu sliku sa kadificama i jukom, ja bi ju ponovila. A i ona sa čuvarkućama je prekrasna.
Bravo, lijepe slike lijepog vrta |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
smail;naravno da uživam baka;susjedi mi kažu da sam pogriješila struku s obzirom koliko vremena provodim vani po dvorištu!
anaida;
![]() tomica; p o z z z mostaru gradu!
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Susjedo moja samo nastavi tako.
Pozdrav iz Mostara.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tvoj najdraži detalj s čuvarkućama i panjem zaista je poseban!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome gledajući tvoj vrt iznenadila sam se kad si napisala da ga uređuješ tek godinu, godinu i pol. Po obilju biljnog svijeta se ne bi reklo.
Posebno mi se sviđaju zadnje dvije slike na prošloj stranici i ova koju je ponovila Fany.Prekrasno.
A slika neba je pravo umjetničko djelo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Naravno draga vilmač da ćeš imati predivan vrt, tek si započela, bit će tu svašta jer ljubitelji cvijeća nikad ne miruju mlada si ti nama a vidi se po do sada urađenom da uživaš u svojoj okučnici i cvjetekima.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
bromelija
![]() antonija
![]() alad
![]() fany54
![]() ovdje na forumu prisutni su većinom vrtlari i vrtlarice s dugogodišnjim iskustvom pa se nadam da će i moj vrt s godinama biti nalik njihovima!!
![]() |
|
![]() |
|
za kiku56: hvala na komplimentima! ja sam ti u susjednoj općini,Š.Brijeg!
![]() a bostan je bio čudo,pravi domaći,mljac!!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-nisam ti bila u vrtu nekoliko dana prekrasan je svaka čast
-da ti nisi negdje blizu Mostarskog blata????? -nešto me te lubenice asociraju,predivna ta sa neobičnim šarama,nadam se da je prijala... |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Vilmač sve je stvarno prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo nebo hercegovačko!!!!!!!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijep pogled, a konačno se vidi i plavo nebo daje nadu u razvedravanje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala antonija!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
šta reći nego da je prelijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |