Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Korisnik | |
Suzizana ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo novih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
hvala na odgovoru, i ov nove slike i novi vjenčići i dekoracije su famozni
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Piaa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
![]() |
|
Piaa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
![]() |
|
![]() |
|
Suzizana ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
Piaa jako su lijepi. šeta što je mail adesa preko njih.
|
|
![]() |
|
Hvala puno...Jedino ih tako mogu zaštititi kao svoje
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
za sve vjenčiće
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Školjke, puževi, kamenčići!!! Super ideja!!!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Svake godine nastojim napraviti adventski vjenčić drugačiji od prethodnog.
Ove sam godine kupila "tanjurić" sa čašicama napravljeno od terakote. Izgledao mi je interesantan za složiti nešto od prirodnih materijala pa sam upotrijebila grančice breze, anisove zvjezdice, žir, štangice cimeta, češere, kupine i crvene bobice. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vrlo lijepo,od čega su crvene kuglice?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Crvene kuglice su nažalost umjetne. Naime, prvo sam stavila plodove vatrenog trna (Pyracantha), međutim, u toplome su mi se smežurali, potamnili i bili neugledni pa sam spas našla u mojoj riznici raznih materijala za izradu božićnih ukrasa.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Cimi, vjenčić je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
evo još par
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepi su svi redom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Prekrasni su svi radovi, prepuni mašte.
![]() |
|
![]() |
|
Žuti mi je naj,naj
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |