Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet sam uživala u ljepoti tvog vrta
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ne trebam ništa puno hvaliti, za mene je tvoj vrt na vrhu.
Zanima me koji ti je ono lijepi duo sa 37 strane ,i koja je heuchera pored hoste sa 38 strane. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
7 punih stranica me nije bilo kod tebe ![]() sve pazljivo promatrala ! Svaki pojedini cvijetic je unikat u svojoj ljepoti ! S ponosom mozes svakome pokazati svoj cvijetnjak ! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad zaželim se ravnice ja ravno u tvoj vrt. Heuchera boje karamele lijepo izgleda stisnuto ispod velikih listova zelene hoste.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Doshla sam samo vidjeti dali ima novih slikica !
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
I ja sam došla vidjeti ima li novosti u tvome vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Milica7, Lucy, Nisa, Fany54, Dadinica, Bugicaza5, Sanja123, Desert rose, Glikica, Temzi, Anabistrica, Gute Fee, Josipa i svima ostalima koji "vire preko ograde" (Lidija P.
![]() od ![]() ![]() Malo ljetnih slika prije godišnjeg odmora... Hemerocallis Tahitian Isle |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Josipa - ono je Heuchera Caramel, a za duo nisam sigurna na koji točno misliš ali pretpostavljam da je Echinacea Merinque...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Lipe slikice te otpravile na godišnj a bome su te lipe i dočekale
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jako lijepo i prije i poslije godišnjeg!
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ima nas još koji tu redovito virimo i uživamo samo se ne javljamo uvijek ![]() Dođem i odem u tišini da ne poremetim ljepotu i sklad tvoje oaze mira ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Vrt ti je kao iz bajke,
ali mene još više, od prekrasnih slika, oduševljava ono nešto što osjetim dok gledam tvoje biljke... ...neki mir, skromna ljepota... tvoje biljke kao da nisu svjesne koliko su lijepe, ili je možda to sve zbog tebe?! ![]() |
|
![]() |
|
Oooo, nove sličice!!! Divne ljetne slike, cvijeće svježe kao u proljeće prosulo svoje boje po vrtu. Kad gledam neki vrt, osim cvijeća gledam i necvjetne elemente koji vrtu daju dodatni šarm. U tvom je vrtu to stari cigleni bunar s drvenim kotačem sa seoskih kola zakočen lancem. Stara slavonska dvorišta poznata su bo bunarima i valovu. I jedno i drugo našlo je svoje mjesto u tvom vrtu. A mene vratilo u jednu davnu priču.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Slike su predivne, tvoj vrt je za mene fantazija!!! Cvjetni raj bez premca, svaka biljka daje svoj maximum i zasljepljuje svojom ljepotom!!!
Molim te ime ove tvoje predivne penjačice plavkastih cvjetića, posebna je!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I nakon godišnjeg tvoj vrt je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Slike su ti fantastične, jedna ljepša od druge. Cvijeće osvaja svojom ljepotom, kao da nije niti jedan dan bilo pod nevremenom i kišom. Prekrasno od prve do zadnje.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
I meni su se nove slikice tvojeg vrteka fest dopale !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |