Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 90> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
pusa za moje Zagorke i Međimurku
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I meni se sviđa tvoja mini pampas trava, a isto tako i Lewisia, ustvari cijelo cvjetno carstvo je prekrasno. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pridružujem se i ja s pohvalama tvog prekrasnog vrta okupanog suncem.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Jako, jako lijepo, posebno bijeli ljiljan i levissija, uvijek mi zapadnu za oko možda zato što ja ne znam sa njima.
|
|
![]() |
|
JosipaNu
![]() Retriver Sara ![]() Camellia ![]() karli, hvala; što sam starija to mi se više sviđaju starinski cvjetići, jela, običaji, tako da planiram još koju daliju ubaciti; Lucy, pampasica je slučajno ispala mini, kad sam ju kupila nisam ni znala da može biti manja od klasične, a sad mi je baš drago ![]() miska ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Mini pampasica mi se jako svidjela, baš zato što je mini. Prvi put ju vidim, i baš mi je slatka tako mini.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Sve ti je lijepo, ali mini pampasica je toliko slatka i originalna. Fantastična je takva. Kako su ti dalije lijepe njih se baš neviđa često, ja ih osobno ne volim ali one su pravo domaće cvijeće koje je moja mama sadila i cvjetaju čitavo ljeto.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pošto imam puno zaostataka u razgledavanju vrtova,večeras sam odlučila polako pregledati tvoj.I gledam ga već duuugo i jednako sam oduševljena kao i prije.Savršene slike,izbor biljaka,slike stare kuće,uredno pokošena trava...i na kraju sukulenti.Ne znam što bi odabrala kao najljepši detalj jer sve oduzima dah.Bravo za tvoju kreativnost i tvoje vrijedne ruke.Uživala sam u svakoj slici.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jako lijepo i elegantno
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ljepo uredjeno skadno slozeno...predivno...nastavi tako...
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea, tko zna, zna, hvala
![]() rajski vrtovi, dobro došla u moj vrt ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Nisa, pogledala sam tvoj vrt od prve do posljednje strane i sve je jako, jako lijepo. Čestitam !
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Lijepo je kod tebe Nisa, sve rascvjetano. Ako je pampas trava visoka oko 100 cm onda niti neće biti viša jer je C. s. "Pumila", namjenjena za male vrtove i kamenjare.
|
|
![]() |
|
Mari, hvala
lucy, hvala, trava bi trebala biti pampas; prošle godine nije cvjetala, a ove godine me iznenadila brojem metlica koje su niže od očekivanih ali moguće da je mlada |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kompozicija u cvjetnoj košari - šarm postignut kontrastima boja i oblika. Ako dobro vidim, to je na vrhu stepenica. Baš lijepa dobrodošlica. A kako se zove ova lijepa ukrasna metličasta travica?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zanimljiva ukrasna trava
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |