Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 67> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoj vrt je predivan,bogato rascvitan proljetnicama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Napokon! I ti si svu ovu ljepotu skrivala tako dugo??? Kamenjari i cvijeće u sjeni kamenih gromada su savršeni! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
WOW najljepši kamenjar, letvice za penjačice dobro izgledaju, nikad ne bi pomislila da ovako jaka boja paše, ali sviđa mi se jer je pravilnog oblika, zato je i jednostavna
a što ti je ovo u sredini na ovoj slici (grmić s nježno rozastim cvjetovima9 ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
I ti skrivaš od nas svu tu ljepotu
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Napokon i tvoj vrt,divno si sredila,sve je krenulo,žao mi je biljkica koje su se smrzle,i moje fuksije su sve otišle,ali treba uživati i u ovom što nam je ostalo
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Pozdrav draga Bergi...kamenjar je prva liga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo nama naše Bergi i lijepih slika
![]() Uvijek se veselim slikama iz tvog kamenara! |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
eto krasno a veliš da je sve isto
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mogu samo ponoviti ono što su OTOK i Mali kaktus rekle: lijepo, uredno i rascvjetano. Nadam se da iduće slike nećemo morati tako dugo čekati. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da je pomoglo što smo skoro počeli vikati,kao što Otok reče,zašto nam uskračuješ ovu ljepotu.Sve ti je prelijepo,uredmo i skocksno.Vidim da si nabavila čak tri ruže stablašice,baš me zanima koje će boje biti,pa naravno da će one ovo ljeto cvasti. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uspjeli smo! Evo slika!
Sad bi ja tebe malo tukla, uskraćuješ nam ovu ljepotu. Ja ne mogu ništa izabrati, sve mi je najljepše. Ulaz u garažu me je oduševio. Tri put hura za tebe! (onaj bijeli cvijetak je drijemovac) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok!
Evo mene sa slikama!
Nekako sam u fazi da mi je ljepše škicnuti u vaše vrtove nego da poslikavam svoj jer je u većini slučajeva sve isto!
Pa krenimo:
- polukrug u dvorištu okupan suncem u kojem cvjetaju zumbuli, jastučac i bijeli zvončići (kojima trenutno ne znam ime)
![]() ![]() ![]() - roza jastučac se lijepo rascvao, dok plavi je tek u povojima:
![]() - please ime ovog cvijeta:
![]() - kaktuse sam iznijela van:
![]() - moje masline u dvorištu lijepo napreduju -
![]() ![]() - novi cvjetnjak uz garažu:
![]() lijeva strana:
![]() - desna strana:
![]() - tu su sad najljepši iberis i alisum:
![]() ![]() - tu sam zasadila mnogo grmića ali najdraži mi je ovaj mali (za sada) crveni javor:
![]() - uza zid na ulazu u dvorište posadila sam dvije ruže stablašice, nadam se cvatnji već ove godine ( ružičasta i narančasta- nadam se tim bojama, barem su takve bile na slikama, ako i ne budu- nema veze - bit će iznenađenje)
![]() - još jedna ruža stablašica na mjestu gdje je lani bila lantana(koje ove godine više nema
![]() ![]() - klematisi su izdržali zimu, porezani su i lijepo rastu:
![]() - u bačvama rastu hortenzije, ove godine ih vlaga nije tako uništila kao lani,
![]() - ali za kraj i malo "manje lijepoga"
Puno toga mi se smrzlo preko zime iako sam spremila (možda kasno). Otišla mi je žuta lantana, dipladenia, pandorea........ tako da je moja odluka da kupujem cvijeće koje može izdržati zimske uvjete. Od sada spremam preko zime samo kaktuse!
![]() Sa ovim "manje lijepim slikicama" reportaža je gotova.................
Idući puta obećajem slikice iz vanjskog kamenjara.....on mi je nekako na sjevernoj strani pa proljeće polako ulazi u njega.........
![]() Toliko za sada!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ako počnemo vikati u glas, možda se Bergenija probudi.
Hoćemo slike! Nemoj se zezati, jer ćemo ti doći uživo ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija štrajka!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
da a da vidimo malo lijepog vrteka
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čekamo slikice |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
uživala sam u tvom vrtu. Imaš mnogo cvijeća i sve je predivno.
![]() |
|
![]() |
|
Opet moramo zvati Bergeniju da se malo probudi, jer vrt se je sigurno probudio
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |