Malina - Rubus idaeus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maja3 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Jel to maline bez trnja? Možda pitam gluposti al friška sam pa mi oprostite
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Ja ih zovem kultivirani korov. Mislim da ih ne kidam da bi me i iz kuče izbacile. Tako dobro rastu. Največi posao s njima je zavezat ih. Samo ja ih režem sad, prije mraza.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
slazem se sa tobom voki pogotovo oni koji imaju djecu
jer kod mene cesto djeca od komsija pojedu sve maline tako da ja rijetko kad uspijem ubrati po neku |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Morao sam otvoriti ovu temu jer maline su voće koje najviše volim... bilo plodove ili kao voćnu tortu...
![]() U bašti imam jedan deo zemlje koji ne obrađujem, između dunje i lešnika i tu sam zasadio maline. Na tako malom mestu toliko rode da ostavljam u zamrzivač i za zimu. Jako se razmnožavaju tako da redovno sečem izdanke da se ne šire po celoj bašti. Niti ih prskam, niti prihranjujem. U proleće isečem osušena stabla i povežem ih da ne padaju na zemlju i čekam da rode. Jako su zahvalne i ko god ima neki ćošak bašte ili dvorišta slobodan treba da ih ima. Ažurirao voki - 12 Svibanj 2007 u 16:12 |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |