Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Voće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malina - Rubus idaeus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Malina - Rubus idaeus

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Status: Offline
Bodovi: 1213
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2008 u 12:28
Originalno poslano od člana maja3 maja3 napisao:

Jel to maline bez trnja? Možda pitam gluposti al friška sam pa mi oprostite
tko pita ne skita. Nitko nije pametan, svi ljudi sve znaju  Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maja3 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maja3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2008 u 12:17
Jel to maline bez trnja? Možda pitam gluposti al friška sam pa mi oprostite
Na vrh
Hele View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 684
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hele Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2007 u 19:11
Ja ih zovem kultivirani korov. Mislim da ih ne kidam da bi me i iz kuče izbacile. Tako dobro rastu. Največi posao s njima je zavezat ih. Samo ja ih režem sad, prije mraza.
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2007 u 22:05
slazem se sa tobom voki pogotovo oni koji imaju djecu
jer kod mene cesto djeca od komsija pojedu sve maline tako da ja rijetko kad uspijem ubrati po neku
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2007 u 16:10
Morao sam otvoriti ovu temu jer maline su voće koje najviše volim... bilo plodove ili kao voćnu tortu...
U bašti imam jedan deo zemlje koji ne obrađujem, između dunje i lešnika i tu sam zasadio maline. Na tako malom mestu toliko rode da ostavljam u zamrzivač i za zimu. Jako se razmnožavaju tako da redovno sečem izdanke da se ne šire po celoj bašti. Niti ih prskam, niti prihranjujem. U proleće isečem osušena stabla i povežem ih da ne padaju na zemlju i čekam da rode. Jako su zahvalne i ko god ima neki ćošak bašte ili dvorišta slobodan treba da ih ima.

Ažurirao voki - 12 Svibanj 2007 u 16:12
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.