Jedan vrt u Sremu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OOOOOO ljepote!!!
Predivno, predivno! Upijam dojmove...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma, moram još jednom reći - predivno! Hoću sve
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bože imala sam osjećaj da sam upala u raj. Koliko truda i ljubavi treba za ovakav vrt?! Tebi očigledno sve uspijeva. Prava egzotična prašimica.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Drago mi je da si se vratio
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ideja o desktopu je super i ja ću si odabrati nešto.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Palmark, ostala sam bez teksta...šalim se, ne može se to meni dogoditi, to se samo tako kaže
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala Bogu, vratio si se sa predivnim slikama...
Priznajem da si mi nedostajao....šmrc, šmrc od sreće!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ljubicasto - narandzasta kombinacija je predivna(ja volim i zutu),tvoj vrt je uvek za pohvalu!Nadam se da ces cesce postavljati slike
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
palmark imas predivan cvijetni raj,odusevljena sam ljepotom tvog cvijeca
![]() |
|
![]() |
|
Gledam, sve je lijepo, boje intenzivne. Ali zašto su boje tako izražajne, možda zbog kombinacije boja, što je kuća roza( ili narandžasta)? Nešto daje posebnu dimenziju slikama. Trava u tim bojama izgleda fenomenalno, intenzivno. Možda zbog boje kuće. A i gdje nema kuće trava je intenzivne boje. Pored sive kuće sve drugačije izgleda. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Palmark ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Pozdrav dragi prijatelji!
Evo me opet sanajnovijim slikama iz svog vrta koje su nastale danas-ko kaze da jesen mora biti sumorna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
![]() |
|
Koliko cvijeća i to krasnog cvijeća.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma ti se šališ! krasan vrtek
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kao i uvijek... Ljepote li!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Btw. Molim te pomoć, savjet, upute... Kakva su tvoja iskustva s rododendronima, ja zasadih jednog jučer baš (kod mene je sličica i opis sadnje)... Pa me zanima kako da brinem o njenu, točnije zanimaju me savjeti iz prve ruke, jer sve što o njima znam - naučila sam iz stručnih knjiga.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Palmark ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
hvala na pohvalama,drugari
![]() @Anaida,sto se tice rododendrona znam samo sto verovatno i sama znas-iskopaj rupu vecu od busena i posadi ga u kiselu zemlju specijalno namenjenu za njih. Neki predlazu "raspetljavanje" korena,medjutim ja to nisam radio i nista im ne fali! Ma prakticno nemam nikakva posla oko njih-trebalo bi samo da izbegavas da ih zalivas vodovodnom vodom,bolje skupljaj kisnicu! |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
SAVRSENO !!! SAVRSENO!!!! Kao iz kataloga, i lepse!
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
koji raskoš.to je fantazija.
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja sam isto bez teksta- pa čovječe ubila bih za takav vrt. Dakle kakva sumorna jesen, to je najrascvjetanije proljeće koje sam vidjela u zadnje vrijeme, ta raskoš cvijeća i razno-raznih grmića, zelenih sivih, to šarenilo me izluđuje u pozitivnom smislu - hej ne silazim s tvoje stranice - noććas ću sanjati Srem i tvoj vrt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
moje srce to neće izdržati
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |