Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 10:01
stara glinenu peku sam okrenula i cvijetićima se sviđa
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 10:06
biljčici neznam ime ali je simpa
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 11:11
Predivno je sve, ideje s ovim starim drvom su genijalne, a ova zadnja slika, tako je zelena - obožavam zeleno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 14:02
Zumbul je bio stvarno divan.Djevojćica koja ga miriši
još i više.
Tako se od malena usađuje ljubav prema cvijeću .
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 14:30
moja agava nakon 35 g...sljedeće godine je više nemaCry
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 14:31
naravno u mom stilu..nemam pojma kako se zove ali je simpa i krasno u 5 mj žuto cvate
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 14:36
košarica je vel 10.10 cm ali su fino stali minijaturni čuvari kuće
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 14:44
kaktusići ..imaju prekrasan crveni cvijet
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 14:48
Triša,sva suha drvca koja imam mogu zahvaliti MM jer on vodi školu jedrenja pa u na kursu ih odvede na neki mali otočić pokupe smeće a MM i pokoje drvce(tzv.naplavine) zaista ima prekrasnih komada,ja ih kombiniram sa mojom keramikom koju tu i tamo izrađujem..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 14:54

čuvari kuće se dobro slažu sa kaktusom-svekrvin jezik LOL

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 15:11
žuti fajgl...volim miris vraćam me u djetinjstvo
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 15:13
neznam ime ali evo već drugi put cvate malo škrtije,prvi cvijetovi su krupni
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 15:53
ovako izgleda djetelina u ljeto...smile46
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 17:08

Djetilina - ha-ha i moja izgleda tako. Onaj sekulent, koji cvate žuto u 5. mj. imam i ja, a Vera 4 mi ga je "imenovala" - tko zna-zna, pa sam si zapisala AEONIUM - vjerovatno ima i neko naše ime.

Izrada keramike ti je valjda hobi osim cvijeća, pa prekrasno, baš se može kombinirati.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 21:31
Nevjerojatno je da kud krenem po Forumu, nekako uvijek dođem do mora i primorskih  ili otočkih đardina. Kome je suđeno, suđeno mu je tako sam i ja Duda uživala u tvom vrtu. Inače i meni je nadimak Duda pa sam valjda u kombinaciji s mislima na more, posebno uživala u tvom vrtu.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2008 u 23:21
zasto neces sledece godine imati vise agavu?slika je velicanstvena
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 00:49
pa draga gioiaa,agava nakon 35 godina cvijeta i svu svoju energiju daje u taj cvijet.Kod mene je on više nego idealan,visok je oko6-7 m,stup je tvrd kao stablo ,nekadašnji debeli mesnati listovi su se usukali i suse se..uostalom slikat cu pa ćete vidjeti....ona sada polako ugiba smile43
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 08:26
Fascinantna je ta priroda! A jel bu bilo sjemenkica u tom cvijetu?
Baš sam htjela pitati od kud ti one prekrasne teglice i sad vidim da ih ti delaš!!One na slici poslje male košarice su famozne! Prosim te ljepo da se sa slikicama i opisima- detaljnijim - javiš i u temi "uradi sam"!
smile143
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 08:55
agava pušta jako puno mladih izdanaka i tako se razmnožava(to je malo problem ako je u vrtu)tko je zainteresiran nek se javi...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2008 u 13:24
ovi rogovi su zanimljivi i ljeti su zeleni
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.