Voćnjak,povrtnjak,cvijetnjak pod ružinim prolazom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hana, hana, dali nešto ostane iza tebe, kad ti kreneš kupovati cvijeće?
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
na što crveno misliš?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Horti,Horti... nije draga crveno ako misliš na daliju-ljubičasta je, samo je slika tak ispala. Znaš da od crvenog imam samo ružu
![]() Triša ostane još ia za vas ostale bez brige.Samo novčanike na sunce i u šoping |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mene samo zanima u kojim ti to dućanima tu u Varaždinu kupuješ?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ovo zadnje u Baumaxu,pa onda cvječarnica Diva itd.....
|
|
![]() |
|
malo friških biljkica koje se polako bude
heucere ![]() ![]() ![]() ![]() i dva heleborusa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
to su samo neke heucere koje sam dobila neki dan od drage prijateljice kao i H.niger a ovaj drugi je od Bake Bee
|
|
![]() |
|
e draga ja sam već sad lagano ljubomorna
![]() |
|
![]() |
|
zašto Tija? Pa ima Bea još toliko toga za prodati da ne možeš vjerovati.I to biljke koje nema ni Decora ni rasadnici u bližoj i daljnjoj okolici
|
|
![]() |
|
pa znam i nemaš pojma koliko jedva čekam da ju posjetim u trećem mjesecu, a onda će biti slikica mojih.
|
|
![]() |
|
eto vidiš,a i ožujak je blizu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hana super je i ja se nadam da si kod bake bee ostavila nešto i za nas ostale.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Hana vrednice, pa ti zbilja ubrzala proljetne radove i sadiš na veliko. Prijateljica ti je stvarno biljkoznalac i veliko srce, protiv takvog izbora da bi riječ rekla. Ne bih se bunila, naročito ne protiv Heucherella, Tiarella i Ophiopogona, ni crnog, ni variegiranog. poz..
P.s. Ovog variegiranog nemoj još saditi van, nego u teglicu i drži dok prođe opasnost od mraza, što mu može oštetiti lišće, a teško se oporavlja. |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Oprosti Hana, prekršila sam prvo pravilo vrtlarskog bontona; 'ne savjetuj i ne kritiziraj ako te nitko ništa ne pita. Ovo drugo činiti, neću doći u iskušenje, ali evo brzopleto, počinila sam prvo. Ophiopogon je toliko vrijedan i polagano raste, (neki ga čak svrstavaju u sobnu biljku), da sam te samo htjela upozoriti da je osjetljiv na mraz. poz..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baka.Bea baš mi je drago da ti je omaklo. Uopće mi se ne čini da si savjetovala. I sama si rekla da si htjela upozoriti ... Što se mene tiče upozoravaj i dalje - ja od tebe puno učim, a upravo sam zato na ovim stranicama: Da upijam znanje!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hvala Hoya.
|
|
![]() |
|
hvala Bea, nije me bilo pa nisam ni vidla post. Ja sam ih posadila van ali nije problem ako ih moram izvaditi i posaditi u tegle. To je onaj crni i varijegirani jel da?
A da je frendica pravo srce-jeste. Ne samo zabog biljaka,vi najbolje znate zašto |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prolece stiglo,a kod mene sve pod snegom
![]() |
|
![]() |
|
pa nije valjda! I ja se bojim da ne padne opet ili još gore u ožujku.Već jedva čekam proljeće
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
sve su nove biljkice predivne i samo tako dalje nastavi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |