josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 39> |
Korisnik | |
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo za danas još samo ove dvije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
vikendica ti je prekrasna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Josipa i cvijeće i vikendica su predivni, nadam se da ste tamo kad god možete.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Zato mi leđa otpadoše ,okopavajući ruže kojih se nakupilo četrdesetak ,i ostalo cvijeće.Ali nije mi žao.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno, pravo mjesto za opuštanje i uživanje !!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Stvarno se vidi koliko se trudite! Predivno...
![]() Sa ovako pokošenom travicom si me podsjetila kako je gušt leći se na zemlju i kotrljati niz brijeg! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Josipa stvarno ti je predivno
![]() |
|
![]() |
|
hvala na komplimentima,naravno biće još sličica dok ugrabim vremena.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno Josipa nebi ništa izdvajala
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivna vikendica i predivno okružje.Mogu zamisliti kako uživate. Ali mora da si često tamo kad ti je cvijeće tako lijepo!
|
|
![]() |
|
Draga-i Niho,Pa gdje ću ja biti prelijepa pored one mladosti pored mene,ipak hvala za sve.
Bako...na vikendici smo svaki vikend, višei ne znamo nigdje drugo otići.A posla ima,boli glava,ma znate vi to i po svoim vrtovima.Nema urednog vrta pez puno truda. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Konačno, konačno!!! Dočekala sam slike iz ovog meni posebnog vrta.
Da počnemo fritilaria
![]() bergenije, tulipani, floksići- predivni
Božur uskolisni nisam do sada takvog vidjela, po pupoljku pretpostavljam da će biti jarko crveni
Onaj bijeli cvijet ispod fritilarije, da li mu znaš ime, ja ga imam i Andrea isto ali mu neznamo ime
Sve u svemu opći dojam
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
eh,Korjenko gdje me nađe,to je jedan od rijetkih cvjetova kojem ne znam ime.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Josipa stvarno je sve divno..A ono što mu ime ne znate je vrsta arabis-a..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš ti je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Jopsipa, ovi ostakljeni prostori pokazuju koliko, zapravo, želite živjeti s prirodom! Pa terasa... prozračna ogradica na terasi... Trava... Cvijeće... Prekrasno!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
josipa, za cvijeće znamo - predivno je, ali kućica... baš nešto posebno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hvala,što me posjećujete,i naravno na komplimentima.Kod mene je kuća jako skromna,jer pošto najveći dio vremena provodim vani nisu mi važne prostorije.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |