Stevia Rebaudiana |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | |
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemoj me pitati ništa
![]() zemlja je skupa ,oni nisu, ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gardist ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Jako sam zainteresiran za sjeme ili biljku Stevie :)
|
|
![]() |
|
sakupljac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Idem danas u Brežice pa ću provjeriti da li je imaju u Rast-u? |
|
![]() |
|
sakupljac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Imali u Rast-u ali rasprodali...Vepre, sve nade polažemo na tebe |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
jesi se raspitao koliko velike bile i koja cijena bila?
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
nisam, ali ću pitati pa ti javim...
|
|
![]() |
|
visina biljke u lončiću je bila 30 cm, a cijena 6.50 eura...
LP
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Vepre, imaš li još koju biljčicu viška?
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Postovani, evo ja sam nova na forumu, al me strasno zanima stevia. Jel mi netko moze reci gdje mogu nabaviti sjeme, rasadu ili vec vecu biljku.
![]() |
|
![]() |
|
elfica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
Ovo je odlično, dugo ju tražim kao biljku, međutim sad ne znam kamo bi je stavila. Mogu se bilježiti za nagodinu? Pretpostavljam da je sadiš krajem ožujka, ili ne?
|
|
![]() |
|
ostalo još 6-7 kom ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Super!
Javljam se na pm.
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
vepre moze li meni koja? Barem jednu, pliz.
![]() |
|
![]() |
|
imaš pm.
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
nekeko imam dojam da će je vepar proširiti i biti odgovoran za njenu popularizaciju doljem hrvatske
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Neka pa mora netko, njega cemo prozvati zacetnikom novog doba zdravog šećera.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
gardist ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Najljepse molim za jednu biljcicu.
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima!
Upravo sam na godišnjem u Orlandu (Florida) i veselo javljam da sam pokupio sve sjemenke Stevie iz dva ovdašnja dućana tipa naš Bauhaus. Kad se vratim javit ću vam se...vjerujem da će ostati nešto viška za prodaju.
LP,
Sakupljac
|
|
![]() |
|
BTW, javili su mi prije par dana iz Rasta (Brežice), da su dobili novu pošiljku Stevie...cijenu ne znam, zadnja je bila 6,5 Eura/komad
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |