Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt u gradu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt u gradu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 14:21
Draga Karmen, kod tebe je sve tako lijepo i zeleno. Hortenzije su mi posebne jer su mi one jedno od najljepšeg cvijeća. Možda i zbog toga s njihovim uzgojem baš i nemam sreće. 

A jesu li ti procvjetale i žute margarete. Moje su lijepe, zdrave, krupne i mnogo bolje izgledaju od bijelih.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 13:00
Draga Karmen, evo i ja došla prošetat kod tebe od 1 do zadnje stranice. Same pohvale.  Ja obužavam vrtove koji su uredni i gdje je svaka travka na mjestu. A ona bjela pahuljica je preslatka. Kako ti izlaziš na kraj sa psom u vrtu. Dali pravi puno štete.  Mi smo to htjeli, pa na kraju odustali.  Vidjela sam da ste isčupali ukrasnu dunju. Kako ste uopće uspjeli. To se može. Meni do izgleda nemoguće, barem sa mojoj koja je ogromna, mislim da bi nam trebao stroj za kopanje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 11:38
Krasno cvijeće, krasan vrt, Karmen draga moraš biti ponosna jer imaš na čega !!!
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 10:46
Draga Smail, htjela sam pokazati kako je suncokret narstao, naime, tu je hranilica za ptice koje smo hranili cijelu zimu sjemenkama suncokreta. Naravno neke su i popadali pa je sada tu izraslo cijelo "polje". Ostavila sam ih pa kada procvjetaju slikat ću ih.
Milice drago mi je da si mi došla...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 10:20
Lijepo je u tvome vrtu....smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 09:38
Draga Karmen, pozdrav tebi i pusa za tesu, Hemerokallisi se baš lijepo rascvali, uvijek sam ih obožavala, još od djetinjstva su rasli u maminom cvjetnjaku. Klematis ima baš lijepu penjalicu, sviđaju mi se i suncokreti, nekako oni si mu simbol Slavonije, gdje god prolaziš polja puna suncokreta.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 09:19
Ljiljus, Leona31 smile81

Uploaded with ImageShack.us

Vidi Bucka kako su lijepe - hvala ti

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 07:38
Ponovo sam bila i ponovo se divila ovom belom lepom cvetu.....kakve okice i osmeh ima....heheee,kako bih ga malo pomazila,bas je slatkis.TongueTongue
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 23:20
Juhuuuuu draga, vrt prekrasan, a za ovu malu bijelu pahuljicu - nemam riječi, medena je.
Drago mi je zbog tebe, što će te jedno takvo malo, krasno stvorenje uveseljavati.
Lipik
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 09:26
Korijenko Hug već je razmažena .... ali zato i postoje
Gioiaa Hug hvala ti puno.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 16:20
Predivno a Tesa ti je preslatkaHeart
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 11:31
Preslatka je Tessa....... sigurno će biti razmažena Wink

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 09:59
Drage moje, Glikice, Dijana, Miska, to malo stvorenje je toliko razigrano da mi svesrdno pomaže u radovima oko vrta a usput nosi cvjetiće, kopa travu, gazi preko cvjetića i obožava čuvarkuće.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 21:32
Draga Karmen,malo san ti prosetala po vrtu i usput malo duze gledala malu Tessu!Takvom malom slatkom andjellicu mozes oprostiti sve gluposti u vrtu i svu stetu kad te pogleda tim preslatkim okicamasmile79
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 14:12
Prekrasna bebica. Sad kad napravi reda u tvom vrtu nećeš znati dal da se smiješ ili ljutiš. No isplati se za takvu puflicu nanovo saditi.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 10:49
Presladak psić, pokazala sam ga mojoj djeci, i kod njih osmjeh od uha do uha.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2013 u 10:54
Leona, Monna, Wanessa Hug, hvala vam na lijepim komentarima za vrt ali bojim se zbog ove male napasti da više neće biti baš sve po špagi. Stalno mi pomaže, kopa, čupka, donosi otkinuto cvijeće, ali vjerujte mi sve se to isplati jer mi je osmjeh od uha do uha dok ju gledam u njenim nepodopštinama i fačicama tipa "nisam ništa kriva".
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:06
Karmen,vrt ti je prekrasan, klematisi, hrizanteme, tigridije mi se mnogo svidjaju,ali mala ,bela pufnica Tessa me je ocarala...smile55smile120
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 18:46
draga karmen, kod tebe uvijek sve po špagi, prekrasan vrt kad god navratim....a ljubimica je posebna radost, znam iz iskustvaWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 17:38
Zaista je sve lepo,lantane su preslatke,svaki cvetic..ali ima jedan koji mi je najlepsi

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.