Željkin biljni svijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 22> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
je ,puzajuća je ...Nadam se da mi neće pogušiti cvjetiće ,inače ću mamu
![]() Ok ,sada znam da ju moram malo više pripaziti...hvala!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stigle nove biljkice iz Skradnika...
Zahvaljujem hamari na palmamaa ,tak sam happy radi njih!I stina da sam očekivala palmice par cm ,a dobila sam ogromne ,uostalom vidjeti ćete i sami!
Zahvaljujem svima na pelcerima ,biljkam ,hrano ,društvu ,gostoprimstvu...bilo je odlično!
Palmice .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neki cvjetak od mame ,nisam zapamtila ime
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvjetak je amarilis, a palmice su zbilja slatke. Uskoro smo se i mi razišli, male dalmatinke spavaju, Triša hrče, a Branko će uskoro.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nije amarilis ,nešto tome slično ...
Znam da sam pitala da nije amarilis....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nešto još čeka sađenje ,nešto još moram proučiti kako se sadi...
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Dobra 'berba'
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Evo mene opet u tvom biljnom svijetu.Kale su ti prekrasne i vec cvjetaju, a moje tek nicu.
A,vinova loza tako lijepo izgleda, kod mene sva pozutila od zime. Palmice su ti jako lijepe. Koja je to vrsta palmi? ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Draga fuksija ne znam ime palmi
![]() Već si je jako dugo želim ,ali su kod nas dosta skupe ,pa sam čekala da uhvatim sniženje.Poklonila mi ih je Hamara kojoj šaljem velike
![]() Od toga silnog uzbuđenja što sam dobila 3 ogromne palme ,nisam se sjetila ništa ni pitati...
Da ,ulov je bio fantastičan ,mislim da nitko sretniji od mene...
Hvala na komplimentima ,drago mi je da ti se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Željka, hvala i tebi i tvojima na biljčicama.
Ono što misliš da je amarilis - klivija je!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ajme hoya ,baš sam bezobrazna ,tebe nisam ni spomenula....treba me
![]() Ona lavandina vodica je fantazija...!!!
Hvala svima ,ali baš svima(tako neću nikoga zaboraviti nabrojiti )
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo i mene, zavirila u tvoj biljni svijet i vidim da ima svega i cvijeća i za papati
![]() Imaš pravo, riječka ekipa je bila vrlo darežljiva u Skradniku, a i Niho je toga dočarila.....
Ustvari, kada se sjetim one slike, kiša ljeva, a mi prebiremo po cvijeću, ma baš smo šašave....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lopoč, kale, voće i povrće - krasno, svega ima u tvom vrtu
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
aha sad znam tko je donio one puzavice ljubičaste .. uzela sam jednu teglicu
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Željka, pa i kod tebe ima dosta novosti - baš je to super - fino će se uklopiti u tvoj biljni svijet
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |