Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 104> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo ti je cvijeće,a i ovaj ježić.
Pomislila sam da je živi ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
hvala..ali ni približno kao kod tebe...tamo je
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stefkaja onaj grm je crvenolisna žutika, (Berberis), imam ga i ja pa eto znam, meni se jako sviđa radi ovih tano crvenih listova, a i cvjetići su interesantni. Tvoj je već ogroman i baš je lijep, kao i sve drugo.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
meni se sviđa baš zbog tih cvjetova, bio bi on i veči ali ja ga dosta ošišam jer bi bio inače prevelik
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bugenvilija ti je nešto predivno! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Bugenvilija je predivna!
|
|
![]() |
|
hvala na šetnji kroz moj vrt..nemam puno toga za pokazati ali bit čće svake godine sve više
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dobrodošla na forum!
![]() Cvijeće ti je prekrasno, suzane su mi baš ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno sve. Nije sve stradalo sreća!
|
|
![]() |
|
lonicera |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kak to misliš da nemaš kaj puno za pokazati?!? Pa svašta imaš lijepoga i njegovanoga. Ma ooooodlično!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Obožavam loncijere-koliko vidim ti imaš žuto bijelu i nemaš dr. boju. Moja je ove godine toliko iscvijetala pa nikad više nisa,m u njoj uživala .Tako da sad je imam posadite još gdje i nisam planirala da bude. Ma prekrasne su a već planira sve kako i gdje smijestiti iduće godine
|
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
svasta lijepog kod tebe,prekrasne biljke
![]() |
|
![]() |
|
meni tek ove godine lonicera cvate prvi put i oduševljena sam bojama a tek kako lijepo miriši..malo istraživala po netu i našla još puno boja tako da iduću godinu planiram nabavit još koju
|
|
![]() |
|
timijan |
|
![]() |
|
pasiflora |
|
![]() |
|
Kako je predivna -koliko joj treba vremena da bi cvijetala . ja je imam tek ove godine dobila sam mladu biljku i ne mogu dočekati njen cvijet. A koja je to biljka ispred pasiflore -jako predivna
|
|
|
|
![]() |
|
na ovoj slici ispred je timijan ako ne griješim..ja imam pasifloru 3 godine i lani je cvjetala prvi put tek
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stefkaja, predivno ti je cvijeće, žao mi je radi nevremena, nadam se da će se brzo oporaviti i veseliti sve nas!
Weigela je predivna!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |